2011/12/25

Karácsonyi köszönet


Ebben a posztban szeretném megköszönni Nektek, hogy olyan hűségesen olvastok, hogy ismeretlen-ismerősként bátorítotok és hogy olyan sok szépet írtok nekem.
Az elmúlt évben, rengeteg dolog történt velem: felmondtam a munkahelyemen, belevágtam egy álom megvalósításába és elindultam a nagyvilágba szerencsét próbálni.
Mindezt, sok ezer, árgus szem előtt.
Az én történetem úgy teljes, ha most megköszönöm a segítséget azoknak, akik ebben a "szerencsepróbálásban" részt vettek, írtak rólam, ismertté tettek, vagy tanulhattam tőlük, netán inspiráltak engem.
Elsőként szeretnék egy virtuális puszit küldeni Virágnak, aki az Éva Magazin webszerkesztője, szinte a kezdetektől lelkes olvasója a blogomnak és aki először írt a blogomról hosszas méltatást. Gyakorlatilag, megfertőzte velem a szerkesztőséget, és így született meg az első riport rólam.(ekkor még Joie Vivre álnéven írtam...) Ennek a cikknek kapcsán, az események felgyorsultak, s szeptembertől már a magazin munkatársaként álmodok nektek inspiráló tereket.
Virág pedig azóta a barátnőm lett, aki saját bevallása szerint, az én hatásomra vett meg egy ici-pici házikót, és egyébként lelkesen gyűjti nekem a lomokat és a rajongókat

Szeretném megköszönni a tudást, a segítséget és a türelmet Péternek, akinél lassan egy éve időzöm,olykor-olykor. Életem egyik nagy álma vált valóra általa, elkezdtem kárpitozni! Talán egyszer meg is tanulok.....

Érdekes kapcsolatom van pár blogger társsal, többek között a Nem Art Decor blog szerzőjével. Veronika, körülbelül akkor hagyta ott a munkahelyét, amikor én, és hasonló elszántsággal és hittel vágott neki egy új életnek. Sokszor keresztezi egymást az utunk, pedig tulajdonképpen, alig ismerjük egymást. Veronikával beszélgettem sokat a terveimről, álmaimról, amiből egy klassz cikk is született ami a Ladies First weboldalán jelent meg.

Vadjutka ajánlására, az Origo is írt rólam, aminek köszönhetően, sokan lettek rám kíváncsiak. Köszönet Vincze Barbarának a kedves írásért!

Bloggertársból, barát lett Juditu, aki azóta is inspirál és akivel öröm minden közös munka! Köszi, Judit a....... tudodmit ;-)

Annamarinak, a Boch vérprofi PR-managerének köszönöm, hogy első pillanattól bízott bennem és hogy lelkesedik minden munkámért. Tök jó volt Veled dolgozni!

Köszönöm Pécsi Balázsnak, a Polgári Otthon Magazin művészeti vezetőjének, hogy saját rovatot kaptam. Balázs egy hihetetlen jó ízlésű srác, profin rak össze magazinokat, és jó érzékkel veszi észre a szépet. Hajrá, Balázs!
Nagyon jó érzés, hogy idén több lehetőséget is kaptam népszerű külföldi design és lakber blogokon. Ohdeedoh, Better After, többször is, majd Design Sponge.....jövőre, veletek ugyanitt? :-)

Végül pedig, örök hála és köszönet mindenért Emesének, Orsinak, Livinek, Briginek, és Balinak.
Szuper volt ez a év! Folyt. köv. 2012-ben :-)

1 megjegyzés:

Rose at Home-DIY írta...

Sok sikert a továbbiakban is! :)

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips