2011/10/17

Ez a Ti művetek!

Sokszor kapok olyan emailt, kommentet, amiben írjátok, hogy mennyire inspiráló a blogom, és ti magatok is felbátorodva alkotni kezdetek a posztjaimat olvasva.
Kíváncsi voltam, mennyire vagyok inspiráló, gyakorlatban hányan estetek neki egy régi bútordarabnak, vagy rendeztétek át a szobát a tőlem jött ihlet hatására.
A Kicsi Ház facebook oldalán, mely kvázi egy informatív és szórakoztató fórum és ezért érdemes csatlakozni hozzá, írtam arról, hogy várom a műveiteket.
Döbbenetesen sokan jelentkeztetek és ennek szívből örülök! Ezek szerint a DIY, azaz a "Csináld Magad!" mozgalomnak egyre tekintélyesebb tábora van hazánkban is.
Tessék, nézzétek mit műveltetek, és legyetek büszkék magatokra!
 A sorrend véletlenszerű, a most bemutatott alkotások egyformán tetszenek.

1. Minka a konyháját alakította át, kézzel festett mintával téve különlegessé a falat. A székeket és az asztalt sprayfestéssel varázsolta újjá.


2. Szilágyi Andrea egy régi szekrényen végzett ráncfelvarrást, és vidám sárgára festve alakította otthonához illővé. (figyelitek a posztert? az is SK!)

ilyen volt
ez lett belőle

3. Szegecselt bútorom Bodó Ritát ihlette meg, a technikát pedig egy unalmas ajtón alkalmazta, stílust adva neki ezzel. A szegecselt matyó tulipán nagyon jól néz ki a rusztikus enteriőrben!
4. Lengyel Veronika tükröt dekupázsolt és antikolt, az itt olvasható módon. az újrahasznosításban is jeleskedett, hiszen az anyag, amit felhasznált, a kismama-otthonkájának átlényegülése.5. Emma a kárpitozáshoz kapott kedvet (végre valaki :-) ) és volt olyan mázlista, hogy kifogott egy hasonló fotelt, mint amilyen az enyém volt. Emma nemrég elindította saját DIY blogját is . Welcome in the Club Emma! :-)

Ilyen volt

Ilyen lett

6. Holub Zsuzsa egy ajándékboltban látott meg egy tükröt, beleszeretett, majd elkészítette saját verzióját. Szuper!


7. Fehérné Szabó Eszter már lát fantáziát a régi bútorokban.
A fotóit elnézve, nem is csodálom!8. Szilvi egy bolhapiacon akadt rá a régi fogas-darabra, amiről hiányoztak már az akasztók. Kis antikolással, gyönyörű bútorgombokkal a lányai szobájába alakította, ahogy azt én is tettem Rozika szobájában. Szilvia többi remek alkotását nézzétek meg a blogján!

gyönyörű darab

lányszobába alakítva

9. Végül, egy új olvasó, Laczkó Ágnes, aki kapva kapott az alkalmon, hogy bemutatkozzon, és elküldte nekem ennek a ládikónak a csodálatos átalakítását:

előtte

stencillel festve

Hát nem nagyszerű mindegyik? Ne aggódj, ha most lemaradtál/kimaradtál, hiszen lesz még folytatás. Ha van olyan munkád, amit megosztanál a többiekkel, küld el nekem.
Lesznek még ilyen posztok! Lesznek még ilyen posztok? Csak rajtatok múlik!

11 megjegyzés:

Tamcsi írta...

Fú, egytől-egyig tök jók! :) Milyen ügyes csajok vannak!! :)

Rose at Home-DIY írta...

Gratulálok a többieknek! Nagyon jók! A matyós ajtó nagyon eredeti ötlet! :)

juditu írta...

WOW, le a kalappal! Kreatív barkács csajok az olvasóid, nemhiába, ha jó az inspiráció ;)

fxtina írta...

Fantasztikusak! Én is készülök...

Hanni írta...

Mind nagyon szuper! De az első a legesleg, egyszerű és vidám, tiszta álomkonyha :)

H Zsuzsa írta...

Huuu...szuper mind, köszi a lehetőséget, Kata :)

R. írta...

szuperszépek!
és ez tényleg jó, hogy ennyi embernek inspirációt adsz:)
én a hétvégén tervezem két képkeret antikolását és kis feldobását, hogy kis képeknek jó legyen.

Szilágyi Andi írta...

Nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen szuper művek közé kerülhetett az én sárga szekrényem, ráadásul a kedvenc blogomon... de jó!:) Gratulálok a többieknek és köszi mindent Kata!

Zsenánt írta...

Megragadott az első, sprayfestéssel készült konyha. Az a kérdés merült fel bennem, hogy milyen festékkel festett a falra? Van diszperziós/akril festék spray kivitelben???

Szentgyörgyi Kata írta...

Zsenánt, szerintem az kézzel van festve! Nézz be az alkotóhoz, a blogján biztos tud konkrét választ adni

Rose at Home-DIY írta...

Szia Kata, kukk át hozzám, tettem fel valamit, remélem elnyeri a tetszésed?! :)

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips