2014/07/08

Nyaralás a kertben- Fotópályázat

Emlékeztek még a "hogyan nyaraljunk otthon" posztomra?
Ez az írás úgy tűnik sokaknak volt hasznos és végül kikerült a Shopline weboldalára is.
Kicsit továbbgondoltam és személyre szabtam ezt a gondolatmenetet és Orsival készítettünk egy   hangulat-képsorozatot arról, hogy mi hogyan gondoljuk a nyaralást a kertünkben.
Árnyas kert, szép növények, egy tó (építéséről már ITT olvashattatok) és kényelem, mindenek felett!
Ez volt a mi mottónk, amikor megalkottuk nektek ezt a képsorozatot.

A kerti bár, a kiülős sarok meg is maradt, mert nagyon beleszerettem.
Arra gondoltunk, hogy jó lenne ha megosztanátok velünk hogy Ti hogyan képzelitek a nyaralást otthon a kertben, vagy a teraszon.
És hogy motiváljunk is benneteket, együttműködésben a Shopline-nal, szuper ajándékokat is nyerhettek!
Amit tennetek kell:

1. Küldjetek fotót arról, ti hogyan élvezitek a nyarat a kertben/teraszon/erkélyen
2. A fotókat töltsétek fel a Kicsiház FB-oldalán lévő applikáció segítségével ITT
3. A 10 legtöbb szavazatot kapó között értékes ajándékokat sorsolunk.
4. Az általam kiválasztott legjobb fotók (vagy fotósorozatok) felkerülnek a Kicsiház blogra

A nyereményeket a Shopline ajánlotta fel, ahol most minden az otthoni nyaralásról szól. Ajánlom, hogy nézzetek körül EZEN az oldalon, ahol most minden de minden van kerti mókákhoz, grillezéshez, otthoni lazuláshoz.
A főnyeremény ez a függőágy:


A második második nyeremény ez a grill, hozzá való Barbecue-szettel:


A harmadik nyeremény pedig két szett Barbecue készlet:


Nálunk ilyen a nyaralás a kertben. Vigyázat, felzaklató fotók következnek!



A Glamping-stílusú kerti pihenőnk egy kicsit csajosra sikeredett. Pihe-puha fészek, ahol jó elheveredni ebéd után:



Jéghideg limonádé kötelező elem az otthoni lazulásnál. Ahogy a jó olvasnivaló is!





A kerti bár szuper találmány! Én Ikea Vittsjö asztalt alakítottam át ehhez. A falra műszálas függöny került, ami kibírt már több vihart is. A tükör úgy tükrözi a tavat ahogy kell! És hogy mi lesz ha esni kezd az eső? Hát beemeljük a cuccot a teraszra...bár a fém és az üveg jól bírja az esőt is.






Az este fénypontja a hideg rozé. Próbáljátok ki Kiss Gábor 364 rozéját.



Fotók: Balogh Orsi

Szabályzat: Feltölteni csak magántulajdonú fotót szabad. Obszcén vagy promóciós fotókat kérlek ne töltsetek fel. A feltöltés július 9-16 között zajlik, majd július 17-28 között lehet a feltöltött fotókra szavazni. Ezután, július 29-én a 10 legtöbb  szavazatot kapók között a random.org segítségével sorsolom ki a nyerteseket, akiket emailben és a Facebookon keresztül értesítek.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Kata, csak meg szeretném kérdezni, hogy ezek a fehér székek honnan vannak? A blogod pedig nagyon szuper. Köszönöm. Mariann

Szentgyörgyi Kata írta...

Köszönöm Mariann! :-)
A fotókon látható összes bútor az Ikeából van.

Névtelen írta...

Kedves Kata, köszönöm a gyors választ. Lenne egy problémám és a segítségedet szeretném kérni. Van egy gyönyörű, antik bútorom (szekrény, éjjeliszekrény, tükrös komód stb.) jelenleg vajszínűre van festve, de felújításra szorul. Fehérre szeretném átfesteni, de sajnos nincs pénzem drága festékekre, mint például az Annie Sloan chalk paint vagy a FB. De mindenképpen jó minőségű festékkel szeretnék dolgozni és nagyon fontos számomra, hogy ne legyen száradás után fényes a festék. Mivel egy kicsit antik hatást szeretnék elérni. A korábban általam használt matt zománcfestékek mindig fénylettek, amit most semmiképpen sem szeretnék. Ha esetleg tudnál ajánlani egy olyan festéket, amelyik matt és megbízható, akkor nagyon hálás lennék. Nagyon köszönöm a válaszod. Mariann

Szentgyörgyi Kata írta...

Kedves Mariann!

A teljesen matt festék, főleg világos színben nagyon de nagyon kényes, szinte "szívja magába" a koszt. Én ezért nem szeretem használni. De ha teljesen matt festéket akarsz, egyszerűen csak használj alapozó festéket. az alapozót is bármilyen színre be lehet keverni, de tökéletesen matt felületet ad, zéró csillogással. Két rétegben fedni is fog. Vizes bázisú alapozóból ajánlom a Tikkurila Feelings Furniture Primer-t, ezt tudod kevertetni. Egy picit olcsóbb a Polifarbe vizes bázisú töltőalapozója, ez elég sűrű és hígítani kell és csak házilagosan tudod színre keverni. Oldószeresből ajánlom a Trinát mester alapozót.

Judit írta...

Szia Kata
Nagyon hangulatos,szép "élet teli"
a kertetek.De nem bírom ki hogy ne mondjam el nektek,mi itthon mindig rugóra tesszük a függőágyat,függőfotelt. Próbáljátok ki megéri.
Nagyon szeretem az oldaladat.További Sok sok Sikert. Judit

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips