2011/12/15

Szex és DIY

Tudjátok milyen sokan találnak a blogomra "szex a fürdőszobában" kereséssel?
Nem hiszem, hogy arra vágytak, amit kaptak, de most megragadom az alkalmat és a szexről fogok írni. Szex és lakberendezés. Most miért ne?
Vannak párhuzamok a két fogalom közt, mint például a nyitottság az újra, a bevállalósság, a közös öröm, a frivolitás és a humor.
Ebből indultam ki, amikor megkaptam a feladatot: az Éva Magazin januári számába olyan tárgyakat kellett készítenem, melyek kapcsolhatók a jó szexhez. Netalán, elősegítik, hogy még jobb legyen. Vidámabb, közvetlenebb, meghittebb.
Akkor most vibrátort fogsz készíteni? kérdezte egyik barátnőm és jót röhögtem, mert ezt a poént az Ikea már lelőtte.
Nem volt könnyű a feladat, megmaradni viccesnek, figyelemfelkeltőnek, de nem elmenni a közönségesség irányába. Az egyik ötletem éppen ezért nagyon megosztotta a szerkesztőséget is és végül nem is ment át a rostán. Leginkább, mert a lányok bent hülyeségnek tartották.
Én meg dafke megcsináltam magamnak.Ez pedig nem más, mint egy "ma ehhez van kedvem" káma -szutra motívumos póló.
Egy nyílt üzenet, felhívás keringőre, vagy egy fergeteges röhögésre. És ha már jót röhögtünk, az egy jó alap lehet a szexre, ugye? Már megérte a fáradozást ez a póló! Mondjátok meg nekem: megcsinálnátok? felvennétek? hülyeség, vagy poén? Muszáj tudnom.


Ami viszont bekerült a magazinba az egy frivol üzenetet hordozó párna huzat, közös párnacsatákhoz. Most a hálószobánkban díszeleg. Mit gondoltok róla? Bevállalható, vagy rezeg a léc?


Gondoltátok volna, hogy a szex és a lakberendezés összehozható egy posztban? :-)
A többi ötletet, valamint a párna elkészítésének módját,  kukkantsátok meg a magazinban. Ha még több szexről akartok olvasni, mindenképpen olvassátok el a januári számot!
A lakberendezésről alkotott további véleményeimet pedig elolvashatjátok itt és itt.

18 megjegyzés:

KreálLak írta...

A poló bevállalható, a párnákat pedig bármikor a saját hálószobánkba is kitenném, ütős :)

á írta...

nekem ilyen póló KELL!!!

7241gabi írta...

Ilyen pólót nekem ide! És a párnákat is kérem! Jó kis karácsonyi hangulata van!

Névtelen írta...

Párnaötlet elcsórva, még meglesz karácsonyig, szerencsére van felvasalhatós fóliám itthon... Póló baráti társaságban, buliban (bevállalósaknak randira) egyértelmüen jöhet (szülöi értekezletre nem ajánlanám...)


Timi

Ídes Rúzsám írta...

Simán bevállalható! :)

vadjutka írta...

nekem bejön a póló, meg a párnák is :-)

Névtelen írta...

A pólóra szavazok, isteni! :)

Névtelen írta...

Őőő, izé...én még mindig azért szoktam ide benézni, mert várom, hogy milyen adventi naptárat csináltál a csemetéidnek. :)
A poló simán vállalható, utcára is, látni ennél sokkal vadabbakat is.
Gabi

Névtelen írta...

uuuuh:) bejön, mindkettő! csak a gyerekek ne tanuljanak franciául:D
ameliaa

principessa1121 írta...

A párnák zseniálisak!! Szerintem a póló is nagy ötlet, főleg, ha a címzett személy (is) látja. :D

Névtelen írta...

Ilyen póló nekem is nagyon kéne :D Remek ötlet. Én biztos hogy simán hordanám, egy vagányabb szereléssel tökéletes!

nemcsaktaska; fabolfabrika blog írta...

Engem a "kézifékes indulás" keresőszóval is meg szoktak találni. Hát senkinek sem lenne az jó, ha én is felkérést kapnék a bemutatására :-)

Viszont a póló nekem túl szabados. Én ennél konzervatívabb vagyok, tehát a "nem"-re szavazok - úgy látom egyedül...Bocs!

Névtelen írta...

A párna remek, nagyon ötletes, a kivitelezés is okés, szeretem :) a pólóval sem az a baj szerintem, hogy a minta esetleg dúrva lenne, hanem, ha jól látom A4-es "átlátszó" otthon is felvasalható lapra van nyomtatva és így a pólón in van egy A4-es "átlátsző" matrica ami, nem a minta része. Szerintem ez nagyon gagyi hatást kelt, meg lehet ez oldani sokkal szebben is, vagy ha már ez van akkor kivágni a mintát és úgy felvasalni. De ez csak az én véleményem :)

Névtelen írta...

Mindkét ötlet bevállaható, ha van hozzá mersz. :) Jó lett a hajad Kata, és nagyon szép vagy a decemberi Éva címlapján! Jucus

Szentgyörgyi Kata írta...

Köszi, Jucus :-) Mindig szőke voltam, és most ki akartam próbálni valami mást.
Kedves Névtelen, teljesen igazad van, ami a kivitelezést illeti. Éjfél körül álltam neki a projektnek, és már a forró vasalóval simítottam a pólót, amikor eszembe jutott, hogy nem vágtam ki a formát. Szóval, fontos tanács: vágjátok ki a formát! (vagy álljatok neki pihentebben) :-)))

Vérmókus írta...

Szia,

olvasgatom a blogod egy ideje, eddig csak ninja üzemmódban (ninja az az olvasó, aki nem kommentel csak lesből figyel:) ), általában tetszenek az 5-leteid, bár nem mind (pl. nem értem mi a baj az autósszőnyegel), de ez a póló szerintem teljesen jó ötlet, simán hordanám!

kata_tildasfarm írta...

nekem is tetszik a párna, és van is egy hasonló otthon, BITCH feliattal. a férjemtől kaptam, és jó pár ezer km-ert utaztunk, mire megtaláltuk, mert a magyar kare boltban nem lehetett kapni.
az ismerősök egy jó része nem értette, hogy miért örülök egy ilyen ajándéknak. :)

http://pe1.hmcdn.de/media/2009/11/02/item/55/91/80/61/item_L_55918061_208068821.jpg

és ha már a hálószobánál és a szexnél tartunk, ezt a képet tervezem lekoppintani évek óta, de még nem jutottam el a megvalósításig:

http://www.blogcdn.com/www.luxist.com/media/2008/08/koons_080822_2.jpg

Névtelen írta...

Abszolút igen mindkettő!
Brigi

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips