2011/09/21

Bréking: megvan a kárpit!

Mióta megszereztem a kis kecses kanapét, azóta kerestem rá, és két fotel társára, valamint az íróasztali székemhez a megfelelő kárpitot. Szívem csücske a kék-fehér csíkos kárpit lett volna, melynek piros változatát használtam a thonet kanapénál, de teljesen reális okokból, nem is próbálkozom meg vele itthon.
Aztán, keresgéltem külföldön, online, de végül nem mertem belevágni, hogy látatlanban rendeljek.
Elég sokat nyűglődtem, mert ami tetszett az drága volt, vagy szimplán nem praktikus. Vagy mindkettő.
Ma viszont beszereztem azt, amiről úgy gondolom, hogy az Igazi, amit keresgéltem! A legjobb benne, hogy nyolc métert vettem 13 ezer forintért! Olasz kabátszövet, halszálkás, szürkéskék. Igaz, ennyi van belőle összesen. Úgyhogy kombinálni fogom, egy egyszínű sötétkék kárpittal és a fotelek karfájára is keresek még valami hasonló színű, mintásat. De a lényeg, hogy hamarosan nekiláthatok a saját ülőbútoraim kárpitozásának! Kezdem a legegyszerűbb székemmel, azt már úgyis lebontottam. Alig várom! És ti?

kabátszövet. kanapéra is jó lesz ;-)


első lépés, a szék kárpitozása


Kiegészítés 2011. szept. 22-én: turiban vettem egy szoknyát. Ma bevillant, hogy ilyen mintájú és színvilágú anyagot keresek a fotelek karfájára. Szerintetek,van remény, hogy találok ilyen anyagot?


8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hajrá!


Timi

Melitta írta...

Esetleg nézd meg itt: http://textilcsoda.webs.com/
Hátha találsz vmit! :)

Anikó írta...

Tuti! Csak kitartás!

Névtelen írta...

Hasonló virágos jellegű (csak hortenziás, lilás színű) vastag anyagot nekem Isztambulban volt szerencsém vásárolni - szerintem kerti bútorokra szánták. Hátha a török vonal elég lesz, hogy rátalálj arra, amit szeretnél :)

Forestcat írta...

szia én kilós turiban szoktam találni a lakástextil résznél, egyedi szép vászon anyagok (függöny eredetileg) elég nagy darabok, bár nem tudom hogy kárpitozásra megfelelő-e. Én táskákat szoktam varrni, meg most babzsákpárnát tervezek. Pécsen tudok jó helyet de azzal szerintem nem sokra mész:).

Annamari írta...

Ezt láttad már?
http://textilcsoda.webs.com/apps/webstore/products/show/2429305

Szentgyörgyi Kata írta...

Textilcsoda rulez! Otthonkommandó jóvoltából találtam rá végül a keresett anyagra, amit a textilcsoda oldalán keresztül rendeltem, bár nem volt fent a webshopban. Végül nem rózsás lett, mert EZ annyira megtetszett:
http://michaelmillerfabrics.com/MMF/Popup1_SwatchT4.cfm?Popup=1&&Gnam=Weekend%20CLUBHOUSE%202012%20by%20Swirly%20Girls&Sgrp=Indigo%20Collection

Katalin, én is veszek ilyesmiket kilós turiban, sőt! Most éppen díszpárnának vettem meg két miniszoknyát :-)))

Névtelen írta...

Szia!

Ez nem olyan, amit keresel?
http://epitkezes-otthon.vatera.hu/lakastextil_rovidaru_meteraru/agytakaro_agyterito/romantikus_kek_viragos_textil_lepedo_vagy_takaro_1481787800.html

Üdv
Alma

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips