2011/05/09

Egy éves a blogom!

"Adott 45 négyzetméter, egy beépítésre váró tetőtér, hétmillió forint, sok dolgos kéz és egy csomó ötlet. Indulhat a kaland! Velünk tartasz?"

Hát így kezdődött. Egy éve, egy lepukkant házikó várta, hogy új életre keltsük, és talán elmondhatom, hogy ez a vállalkozás sikerrel végződött. Na jó, csak végződni fog...majd...egyszer...
Ez alatt az egy év alatt, sok embert megfertőztem a felújítás-szenvedéllyel és azt hiszem, sokan ragadtak festőecsetet/fúrót/kalapácsot a hatásomra. 
De engem valósággal beszippantott a DIY őrület, és mint mély örvény, rántott magával.
El is kezdtem gondolkodni azon, hogy ez a hobbi hasznos is lehet. Kezdhetnék valamit az őrületemmel.
Így lett a gondolatból cselekvés, így lett a Boho Home
Egy márka, ami én vagyok. Rebútor, azaz újrahasznosított, újragondolt, modern környezetbe álmodott holmik, nem csak a magam kedvére.
Bútorok, amelyek terveim szerint, jócskán viselik majd magukon a magyar népművészeti és folklór elemeket és természetesen, az én ízlésvilágomat. 
És lesz majd újratervezés, azaz restyling, meg enteriőr tanácsadás, felújítás, és lesznek majd lakás kiegészítők, szintén amolyan "joievivrés" formációban.
Ez az álmom. És most elkezdem valóra váltani. Megfordítottam a lemezt és feltettem a B-oldalt.


Egyszóval, napokon belül virtuálisan kinyitja kapuit a Boho Home!
Szeressétek!
Ilyesmiket lehet majd kapni a Boho Home-nál










 És hogy miből lett a cserebogár?
Emlékeztek erre?
A szépség a lábunk előtt hever, csak észre kell venni!

A rút kiskacsa

19 megjegyzés:

Szentgyörgyi Kata írta...

Egy kis magyarázat a B-oldal hasonlathoz:
http://www.ladiesfirstconsulting.hu/index.php?id=20110429b_oldal

Garhof írta...

Nagyon gratulálok! Szuper ötlet és szuper egy év volt! Valóban sokunkat hoztál lázba. Nagyon sok sikert és kitartást kívánok!

Regi

bbogi írta...

Szeretnék gratulálni a nagyszerű bloghoz. Ezen felbuzdulva mi is nekikezdtünk a lakás további csinosításának, és előszeretettel használjuk a spray festéket. :)Köszönök minden ötletet, inspiráló!

Nagyon boldog blogszületésnapot!

panyizsuzsi írta...

Nagyon várom, hogy megnyisson. Szeretem olvasni a blogod! Boldog szülinapot!

Otthon Művek írta...

Szeretettel gratulálok, és nagyon sok sikert kívánok a vállalkozáshoz!

vadjutka írta...

Hú, nagyon drukkolok és nagyon szeretem amiket csinálsz!

fxtina írta...

Boldog blogszülinapot és hajrá Boho Home! Imádnivaló, amiket csinálsz. Úgy találtam ide hozzád, hogy olyan blogokat kerestem, amik régi bútorok felújításával és újragondolásával foglalkoznak, mivel van egy háznyi régi kacatunk. És nem vagyok az a kidobálós típus... Sok ötletet merítettem már a blogodról, habár a megvalósítás várat még magára...
A szekrénykék meg fantasztikusak! Imádom! :)

Flier Judit írta...

Nagyon szeretem a munkáidat, az írásaidat, gratulálok az évfordulóhoz és szívből kívánok sok sikert!

Névtelen írta...

Pár éve a semmiből jött lendületből elkezdtem bútorokat felújjítani. Hihetetlen örömet okozott. Lakásunk dísze a két elkészült darab... de folyamatosan kaptam a lehúzást.
"Inkább a főiskolára koncentrálj", "Inkább legyél vállalkozó könyvelő és akkor majd megengedheted magadnak, hogy mások csináljanak neked ilyen bútort". "Az nem ér semmit, ne kezdj hozzá", " Erre úgy sincs időd", "Kár ebbe energiát fektetni", "Én ezt be nem engedem a házba, akármit is csinálsz vele". És én szépen hagytam magamat lehúzni és feladtam, csak annyi maradt, hogy vérző szívvel olvasom az ilyen blogokat. De most energiát, önbizalmat kaptam az írásaidtól. Eldöntöttem ismét birtokba veszem apósom nyugdíjba vonult asztalos műhelyét, és aki beszól azt elküldöm a *csába.
Köszönök mindent! Boldog évfordulót, és minél több írást, képeket, és szépséget!
Üdv
Zsuzsi

Lívi írta...

Boldog blogszülinapot!
És sok sikert az új tervekhez! :-)

Kinga írta...

Sok sikert! Hajrá! Hajrá!

Heni írta...

A bloghoz és a Boho Home-hoz egyaránt gratulálok! Nagyon lelkesítő olvasni az írásaidat.

Dekorella írta...

Sok sikert a Boho Home hoz! Váltsd valóra az álmod!

cottage írta...

Néha-néha elgondolkoztam rajtad, és azon filóztam, hogy hova lyukadsz majd ki, ilyesmire gondoltam:) És honnan a webshop név?
Én is hihetetlenül élveztem az írásaidat, és visszahoztad az életkedvemet!:)

Kedvenc Otthon írta...

Szuper hírek Kata!
Gratulálok a webshophoz meg a sok ötlethet, amivel majd megtöltöd :)
N.

Kedvenc Otthon írta...

ötlethez :)))

Adrienn írta...

Szia! Én is imádom (imádnám) a régi bútorok saját ízlésemre formálását, de sajnos nagyon sok bútornál megvan az a tipikus "régi szag", beleivódva a fába, amit viszont nem szívesen vinnék be a lakásba. Te ezt hogyan tünteted el, vagy ha totál felújítod, akkor nem marad meg, csak a frissen festett, üde "új" bútorillat? Köszi, és gratulálok Neked mindenhez :)

Szentgyörgyi Kata írta...

Kedves Adrienn, nekem az a tapasztalatom, hogy a leégetett, lecsiszolt, alapozófestékkel és két réteg festékkel átkent bútoroknak már csak festékszaga van :-)

Adrienn írta...

Köszönöm a válaszodat :) Én jobban kedvelem a natúr fát, így a festékrétegekkel nem számolok, de remélem csiszolás, alapozás, és valami natúr pác így is hatásos lesz! Gratulálok az inspiráló blogodhoz, el lett mentve a kedvencek közé :)

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips