2011/04/10

Fekete lyuk

Ugye feltűnt, hogy egy árva fotó sem volt még a blogon a nappalinkról? Ugye feltűnt, hogy azt sem tudjátok,. hogy néz ki a lakás központi része?
Nem dicsekedtem túl sokat a nappali berendezésével, és ennek legfőbb oka, hogy nincs berendezés. Nincs semmi. A nappali nálunk egy fekete lyuk, egy sötét folt a Kicsi Ház pedigréjén.
A hely, ahol minden csak halmozódik, ahol minden eltűnik, és ami legkevésbé sem szolgálja kis családunk kényelmét. Legalábbis, jelenleg.
A nappalink jól mintázza kényszeres feladathalomzó személyiségemet. Itt ugyanis, a megtervezett könyves-tárolós, beépített szekrény elkészítését kivéve,  mindent magamra vállaltam.
Vállaltam, hogy áthúzom a kanapét és a foteleket. Vállaltam, hogy  felújítom az íróasztalt, elkezdem összerakni a megtervezett, spéci tv-állványt, nekiveselkedem a régi retró csillár felújításának és egy régi szőnyeg kipofozásának. Magamra vállaltam az összes dekoráció elkészítését.
A nappali arra vár, hogy mindezekkel elkészüljek, hogy végre, végre, végre ne csak dugdossam előletek.

Mert ami most van, az kettő az egyben: rumliszoba és műhely. Megfogadtam magamnak, hogy nyár végére, mindkettőt felszámolom, és egy különleges hangulatú, kényelmes szobát varázsolok belőle.
Akarjátok látni hogy honnan indul a projekt?
Egy, kettő, három, nagylevegő.......És:

csendélet műhelysarokkal, halomban álló dobozokkal és egy beteg gyerekkel

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gratulálok az őszinteségedhez!! :))))Cseppet sem féltelek, a blogod alapján nyár elejére-köepére hívogató nappalitok lesz,addig is kíváncsian várom a fejleményeket!
Üdv,
Dia

cottage írta...

Hajrá!:) Szerintem sincs szükséged Gyurcsók Józsefre:)

Szentgyörgyi Kata írta...

:-)köszi csajok a biztatást!

Névtelen írta...

Szia!
Ha elfogadsz egy tanácsot: csak beépített szekrényt NE! Nagyon szeretem a blogodat, gratulálok a kreativitásodhoz. Egy asztalossal csináltatott fix beépített szekrény az idők végezetéig megmarad (hacsak nem nyersz a lottón), te pedig változol, mindig új és új ötleteid lesznek, akár az egész szobát úgy ahogy vagy megunod és egész más stílustról kezdesz majd el álmodozni. Én is így jártam és most ott figyel a nappalinkban egy cseresznyefa könyvszekrény, holott már rég minimálról álmodozok.
Üdv,
Gabi

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips