2011/03/09

Love or Hate avagy Felszarvaztam a Lakást

Szeretem a divatot, követni vagy csak távolról, csodálattal figyelni egyaránt. Mondjuk, a kisnyanyák szokásos napi útvonalait járva, mostanában inkább a távolról csodálás jut nekem csupán. Elkezdtem viszont követni a divatot a lakberendezésben, nem vakon és nem eszetlenül, de figyelem, hogy mik az aktuális trendek, és ami tetszik azt szépen beillesztem a saját környezetembe.
Ilyen új trend, az agancsok megjelenése a lakberendezésben. Régen ez "fúúúúj" kategória volt, de ma menőnek számít. Pár hónapja  írtam is erről a jelenségről, alaposan megosztva a közvéleményt.
Nem hagyott nyugodni a téma, és beszereztem egy kisebb darabot a vateráról, amin alakítottam egy kicsit, mondhatni testreszabtam. És felszarvaztam a lakást.
Love or Hate?


eredeti állapot
ps.: A tükrös falról valami még hiányzik. Nekem már van is elképzelésem, hogy mi. Szerintetek, mi hiányzik?

8 megjegyzés:

Árokszállási Edit írta...

én egy klassz lámpát tennék a tükör felé :)

Garhof írta...

egy félkör lerakodó asztalka... én meg ilyen agancsok között nőttem fel (apu vadászik), és persze rendre próbál mindenféle szőröket, bőröket agancsokat ránk sózni... alapvetően sem volt vele bajom, de így fehéren kimondottan mutatós... mi most koponya nélkülieket gyűjtünk fogasnak a majdani kisházba

Unknown írta...

lebego polc vekonyka es valami szep szines papir girland az agancsra :) de mar igy is tetszetos:) szoval love egyertelmuen:)

Névtelen írta...

Nekem az agancs itt nem annyira jön be, de volt már ahol tetszett.

A tükör alól pedig konzolasztalt formázó faltetoválás hiányzik :o)

lud

Névtelen írta...

Nekem egy lóca hiányzik.

Névtelen írta...

Én még szereznék kettőt és szintén fehér színben mehetnek a trófeád alá és fölé. A tükör alatt pedig a fal szinte teljes hosszán egy átlátszó, légies plasztik asztalkát látok lelki szemeimmel, rajta néhány kiegészítővel...:)

Szentgyörgyi Kata írta...

szuper kreatívok vagytok! :-)
Eszter, színes girland mindenképp!
A lerakóasztalka jó lenne, csak sajnos nagyon lecsökkentené a közlekedési helyet. (azért lesz lerakóasztalka, csak a lépcső alatti falszakasznál)De a falimatrica ötlet is jó, komolyan elgondolkodtam, hogy lecserélem az eredeti elképzelést ;-)

Szentgyörgyi Kata írta...

kreatívak, nem kreatívok hehehe :-)

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips