2010/06/09

Az első szerzemény

Van, hogy az ember beleszeret egy fotó hangulatába és nem tudja elengedni. Mi több, a kép inspirálóan hat. A napokban átnyálaztam a régi Elle Dekor magazinjaimat és az újság 2008. júniusi számában megakadt a szemem egy gyönyörű lakáson, azon belül pedig a fürdőszobán:


Imádom ezt a képet, úgy ahogy van! A lambériát, a kis nádszéket, a kiegészítőket, de leginkább a századelőt idéző mosdót. Egy ilyen mosdót szeretnék! Azonnal kutatásba kezdtem, és egyre csalódottabban éreztem, hogy meg kell hoznom az első kompromisszumot, mert az ilyen típusú mosdók méregdrágák, mi pedig nem engedhetjük meg magunknak a 120-150 ezer forint áron kapható csodát.

És nagyjából az utolsó pillanatban, amikor a vízszerelőnek meg kellett mondani, hogy milyen magasra szerelje a mosdót, ráakadtunk erre:


Pont amilyenre vágytam, elérhető áron.
Ki kéri a lelőhelyet?

5 megjegyzés:

aláírás helye írta...

jöhet a cím, csak a kiváncsiság kedvéért

Szentgyörgyi Kata írta...

Váci út 30.

ByBA EcRoew írta...

Mennyi ez az annyi forintban? szintén csak kíváncsiság kedvéért... :)

Szentgyörgyi Kata írta...

Tavaly 52 ezer pénz volt az ára.

Debi írta...

Szia Kata!
A mosdókagylóddal kapcsolatban érdeklődnék!-meg tudnád írni a mosdó típusát, valamiféle gyári számot vagy pontosabb nevet, hogy rá tudjak keresni! Sajnos sehol nem találok elérhető áron! :(
Egyébként gratulálok a blogodhoz! :) Sok jó ötletet és inspirációt kapok! :) Mikor a kerti esküvőről írtál akkor jót mosolyogtam, mert nálunk is így van tervbe, hogy majd egyszer ha lesz akkor az a kertünkben lesz! Remélem minden tökéletesen fog sikerülni nálatok! :)
Üdvözlettel, Debi

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips