2010/05/10

Ötösünk lett a lottón!

Na jó,nem is. De valamiért, a szakik ezt gondolják rólunk, az árajánlataikból kiindulva. A mostani szakember-kereső akciónkra egy KFT dal emlékeztet leginkább: „az a baj,hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták. Ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem”

Szóval, ezekkel a típusokkal találkoztam:

1. A szivatós. Egyfolytában ígéri, hogy eljön felmérni, de sosem jön. Három hét múlva, egyszer csak, sértődötten hív, hogy itt van, én hol? Aztán újabb három hét telefonálgatás, könyörgés után, elküldi az ajánlatát, de addigra nekem már elmegy a kedvem attól, hogy visszahívjam. Függetlenül az ártól.

2. A pancser. Aki, olcsó, ám soha nem tanulta a szakmát, erdélyi feketemunkás, vagy volt villamosvezető, aki azt gondolja, hogy majd így csinál szerencsét. Bizonytalan, tanácstalan, kérdésekre válaszolni nem tud, az építkezés alatt, valószínűleg a vak vezet világtalan című. tragikomédiát adnánk elő. Árajánlata többnyire egy füzetből kitépett fecni, némi macskakaparással.

3. A dörzsölt vállalkozó, aki még az árajánlatért is pénzt akar. Az abszolúte lóf@sz a seggbe kategória.

4. És végül, van aki, pontosan érkezik, a megbeszélt időpontban, alaposan kikérdezi és meg is hallgatja az elképzeléseinket, gondosan felmér és másnap már küldi is tételes árajánlatát. Ők azok, akiket mi nem tudunk megfizetni.

Tehát, összefoglalva, sajnos nem nyertünk a lottón, nincsenek elszállt igényeink, de félmegoldásokat sem akarunk. És szeretnénk végre összeállítani a nyertes csapatot. Ha összejön, mindenképpen jövök árakkal!

2 megjegyzés:

Született Feleség írta...

Jaj, ez annyira találó!!! Mindegyiket kipróbáltuk mi is az építkezés alatt, nekünk sajnos csak az utóbbi adatott meg, de így legalább nem dől a fejünkre:D

Rose at Home-DIY írta...

Ez a cikked az egyik kedvencem :))

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips