2014/05/14

Electrolux Design Lab: két magyar is a legjobbak között!

Magyarok a második fordulóban!
 A 2014-es Electrolux Design Lab verseny „a jövő egészséges otthonainak megteremtéséhez” várta a kreatív ötleteket.
Koczka Kristóf és Kovács Apor koncepciója 1700 pályázat közül került a legjobb százba az Electrolux Design Lab nemzetközi, magas presztízsű formatervezői pályázat második fordulójában.
A versenyről és annak tematikájáról korábban már írtam ITT, most főként a két pályázó munkáját szeretném bemutatni pár szóban és kérni mindenkit, hogy szavazzon a két tehetséges fiatalra, hagy vigyék csak a hírünket a világba, hiszen alapvetően közönségszavazás dönt a továbbjutásokról.

Kovács Apor textilápolás kategóriában indult a versenyen, és használt PET palackokból készít saját igényre szabott ruhadarabokat otthon.
Koncepciója a környezettudatosság és a divatos öltözködés iránti vágy együtteséből építkezik. PETE névre keresztelt háztartási gépe használt PET palackokból készít nekünk saját igényeinkre szabott ruhadarabokat.

Az ő pályázatára ITT szavazhattok!






 Koczka Kristóf a kulináris élvezetek kategóriát választotta.
 A SPIC= nevet kapott koncepciója egy egészen új módon járulna hozzá az egészséges és tudatos táplálkozáshoz. Terve egy intelligens bioszférát hoz létre otthonunkban, mely adatokat gyűjt rólunk és környezetünkről, így termesztve meg azokat a gyógy- és fűszernövényeket melyekre szervezetünknek a legnagyobb szüksége van.
Kristóf jelenleg a 10. helyen áll. Szavazatainkkal segíthetjük, hogy komoly esélye legyen arra, hogy megnyerje az 5000 eurós fődíjat és az Electrolux globális tervezőközpontjában eltölthető hat hónapos fizetett gyakornoki pozíciót.



A pályaműre ITT lehet szavazni!





 A közönség május 16-ág szavazhat a legjobb pályamunkákra, szavazataik alapján 10 fő kap esélyt az újabb megmérettetésre. A zsűri május 19-én jelenti be, hogy melyik 70+ koncepció jut tovább a harmadik fordulóba.

Úgyhogy hajrá, kérek minden lelkes Kicsiház olvasót, hogy szavazzon a neki tetsző projektre és drukkoljunk a magyaroknak!


Ha érdekel benneteket a többi versenyző pályamunkája, azt ITT nézhetitek meg.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips