2014/04/30

Kicsiház a Nők Lapja Enteriőrben!

Megjelent a Nők Lapja Enteriőr!
Korábban már írtam az első lapszámukról (ITT) de ezt a ziccert most sem hagyhatom ki, mert ráadásul érdekelt is vagyok.
Ha bloggertársamat, Zsófit is ideszámítom, akkor duplán.
Készült ugyanis egy szuper anyag, melyben egy belsőépítész, egy lakberendező, egy stylist és egy DIY-blogger nappaliját mutatják meg.
A stylist Zsófi, a DIY blogger meg naná hogy én :-)



A lakberendező pedig nem más mint Nikoletti Petra a Térkultúra bloggere.
Imádtam ezt a fotózást, összejöttünk, ettünk, ittunk, pletyiztünk.



Erre a fotózásra csináltattam meg a a lábtartó zsámolyt (EZT) és lóhalálában az Ikea hack fotelemet (EZT), hogy mire Zsófiék jönnek (ő állította össze az anyagot, a fotókat pedig Kövesdi Réka készítette) minden készen legyen.
A cikkben főként arról beszélgetünk, hogy kinek milyen a tökéletes nappali, és hogy kinek mi a fontosabb a berendezésnél: az esztétika vagy a praktikum. Szerintem nagyszerű anyag született, már ezért érdemes megvenni az újságot!
De persze egyéb érdekességek is vannak, ami miatt azt mondom, hogy képileg is és tartalomban is nívós, nemzetközi mércével mérten is szép kiadvány született.





11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Zsofi, a zold lerakoasztal gyonyoru.Csak pinteresten enteriorkepeken lattam eddig de regota vagyaim targyat kepezi.Nagyon szep...Gratulalok a megjeleneshez.Udv,m

Eszter írta...

A postodat olvasva rohantam lemenni az újságot a kisboltba. Kár volt. A nappalid és Zsófié is nagyon tetszik, de, hogy az újság nyugati színvonalú lenne, az -az én értékrendem szerint- nagyon erős túlzás. Ugyanúgy tíz perc alatt kiolvasható és teli van reklámmal, mint akármelyik másik magyar lakberendezési újság.

Névtelen írta...

Ismet en vagyok, elnezest, de kernem szepen a segitsegeteket.Atneztem a Hephaistos oldalat...a kulonfele katalogusokat, de csak nem talalom Zsofi zold lerakoasztalat.Letoltottem a kepet innen s amennyire ki tudtam venni azt irta onnan van.Lattam regebben egy furdoszoba interiort a pinteresten ott volt ilyen asztalka feherben.Ott "hoteles torolkozotartonak" neveztek , de azota sem talalom...Koszonom ha kozelebb visztek a temahoz par infoval udv,m

Névtelen írta...

NAgyon gratula a megjelenéshez, megvettem az újságot és viszem is vissza, mert a Ti cikketeken kívül egy minősíthetelten, szinvonaltalan, reklámokkal teletűzdelt f@s.
:(
üdv,
Erika

Névtelen írta...

szerintem nem annyira érdekes már többedszerre ez a nappali. régebben annyi jópofa dolog volt itt, de mostanra nagyon kis unalmas lett.
sajna ez van

Szentgyörgyi Kata írta...

Sajnálom, hogy nem tetszik nektek az újság, én jónak találtam, igaz, magyar magazin már nagyon régen volt a kezemben (utoljára ennek az egy évvel ezelőtti kiadása) és határozottan fejlődést tapasztaltam. Nekem nagyon tetszett még a burkolatválasztós anyag és Pataki Ági otthona is, de a kolostorból kialakított ház is érdekes volt szerintem. Annak azért örülök, hogy Zsófi anyaga tetszett nektek.

Kedves Névtelen!

Őszintén kíváncsi vagyok arra, hogy mi volt a célod, szándékod ezzel a kommentel? Akárhogy olvasom ugyanis, én csak azt látom benne és a sorok között is, hogy ez egy ostoba, igazán bunkó beszólás volt, szándékosan úgy fogalmazva hogy egy kissé még lekezelő is legyen. Remélem, neked legalább okozott némi örömet miközben leírtad, máskülönben nem sok értelme volt.
És mielőtt jönne a szokásos "aki a sarokra áll" és "ja, te nem bírod a kritikát" szöveg, hagy mondjak el két dolgot:
1. Én nem bántottalak téged. Nem fikáztalak, nem szóltam be,és nem mondogattam neked oda értelmetlenül. Te miért teszed ezt?

2. Arra gondoltam, megmutatnám, mitől nem lesz a véleménynyilvánításod egy igazán bunkó módon odaböffentett beszólás. Szerintem a beszólásod így megfogalmazva kritikává válhatott volna:

"Kedves Kata! Mostanában nekem túl sok a fotó a nappalidról és kezdem elveszíteni az érdeklődésemet. Kellene már valami igazán ütős újdonság a blogra, ezért arra gondoltam, ha nem bánod, elküldöm neked az én nappalim fotóit, tedd fel azt, ha megosztásra érdemesnek találod. Remélem tudok ezzel segíteni, hogy változatosabb legyen a tartalom. Üdv,

stb.stb.

Utolsó gondolatom a témában pedig mindenkinek szól, aki unalmasnak, szánalmasnak, bántónak, "biztosítékkiverősnek" tarja a blogomon lévő anyagokat:
Az élet túl rövid még a jó dolgokhoz is. Ne pazaroljátok hát érdemtelen dolgokra.

Az én célom ezzel a bloggal az, hogy inspiráljak, tanácsot adjak, informáljak, kicsit tanítsam azt amit én tudok és persze szórakoztassak is. Mindezért sokat dolgozom, hogy összehozzam.
Ha ti ennek ellenére rossz érzésekkel jöttök ide, vagy kiverem nálatok a biztosítékot, mellesleg már régen nagyon uncsi nektek amit csinálok, akkor őszintén nagyon kérem, hogy ne gyertek ide többet. Mert én nem ezért dolgozom, nem ezért ölök ebbe a blogba ennyi munkát. Ti pedig találjatok felemelő hobbit, keressetek inspiráló, új tartalmakat. És ha így tesztek, azt nagyon megköszönöm.

Giudi953 írta...

Egyetértek azokkal , akik nem találják színvonalasnak a lapot. Különösen a papír és a képek minősége vacak. Ha már a Nők Lapja úgy gondolta, hogy neki is muszáj lakberendezési lapot indítania- miközben a régi nagyok már csak 2 havonta, összevont számot tudnak eladni, pedig nívósak-, akkor az övé legyen kiugróan minőségi tartalmú és kivitelű. Szerintem ez nem az. Ezzel nem a most bemutatott nappalikra gondolok, hanem összességében.

Névtelen írta...

Sziasztok,
érdekes, milyen sokfélék vagyunk :) Én meg pont örömmel állapítottam meg, hogy a N.L. Enteriőr mennyivel jobb, mint a sok "régi", "nagy" újság. Azokat évek óta nem veszem meg, mert nem érdekelnek az egyenbútoros lakások. Bármelyik francia vagy angol lap tele van egyedi, klassz otthonnal. Szerintem az Enteriőr pont inkább ezekre próbál hasonlítani, üdítő jelenség a magyar piacon. Szerintem :)
Üdv,
Rita

viragomviragom írta...

A kis, zöld lerakó asztal a Hephaistosból származik. Több féle színben és formában kapható ott. A weboldalukon niincs fent, be kell menni az üzletbe.
Zsófi

viragomviragom írta...

A kis, zöld lerakó asztal a Hephaistosból származik. Több féle színben és formában kapható ott. A weboldalukon niincs fent, be kell menni az üzletbe.
Zsófi

viragomviragom írta...

Kedves Mindenki!

Körülbelül 10 évig dolgoztam lakberendezési magazinoknak és volt alkalmam olyan magazint gyártani, ami valóban nemzetközi színvonalú volt (franciák hagyták jóvá, hogy mi jelenhet meg és mi nem és egyszer sem buktunk el) Szóval van arról fogalmam, hogy mi a lap készítés. Érdekelne valakit egy olyan workshop vagy beszélgetés, amin ezt elmondom és vagy olyan emberek, akik valóban tudják, hogy miben áll ez a dolg. Elmondanák például, hogy miért, minek és hogyan kerülnek reklámok egy lapba. Mert mondjuk ha nem lennének, akkor nem lenne tartalom sem (erre érdemes gondolni, amikor a reklámok miatt utálkoztok) Végigelemeznénk az oldalakat, mi miért van, mi tetszik mi nem. Hogy amikor megnéztek egy ilyen terméket valóban, valós ismeretek birtokában tudjátok megítélni a tartalmat, amit nyújt nektek. Szóval ez most egy mini közvéleménykutatás. Érdekelne valakit ilyesmi? Főleg azokat kérdezem, akiknek nem tetszik a lap, de persze másokat is.

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips