2013/03/18

Visszajelzést kapni jó

Nagyon örülök, hogy ennyien írtátok meg a véleményeteket nekem. Annak külön örülök, hogy sokan nem csak a nyeremény miatt, hanem szeretetből írtatok nekem. És ez jó. Mert a blogger fizetsége a jó szó, az elismerés és sok-sok (remélhetőleg pozitív) visszajelzés.
Mióta bezárult a wekerlei házam ajtaja, eléggé bizonytalan voltam afelől, hogy mi lesz a blog sorsa. Mert tudtam, hogy változni fog, nem csak a blog, de én is, az ízlésem is, a stílusom is. Én szeretem a változást, mindig izgalommal tölt el. De sokan vannak, akik nem szeretik, ezért talán már nem is lelkesednek annyira azért, amit most csinálok.
Másoknak meg talán mostanában kezdett csak el igazán tetszeni a blog. Nehéz mindenkinek kedvére tenni, de őszintén szólva, erre már nem is törekszem.

Éppen ezért, meglepett, hogy azért ez az új arculat ennyire egyöntetűen tetszik. Pedig ez még nincs is kész, csak már nem bírtam tovább a blog.hu-n! Még ennél is átláthatóbbá szeretném tenni a fejlécet, az egyes témaköröket, és a lábléc is készül. Egyedi social media ikonokat is szeretnék, és egy nagyobb lélegzetvételű bemutatkozót. A lényeg, hogy egyszerű legyen, de szép, és fontosak az apró részletek is. Gondolkodtam saját domainen is, de akkor elbukom a rengeteg kommentet, amit évek alatt tőletek kaptam. Azt meg nem akartam....

Mert a lényeg, hogy itt legyetek! Igyekszem sok új dolgot mutatni-tanítani, mert én magam is egyre több mindent tanulok. Hamarosan befejezzük a tetőtéri irodát, szóval tartozom az átalakított verzió fotóival. Aztán a fiúk szobája van soron, meg a kert. Lesz munkám bőven. És ez sok új posztot jelent!

A könyvet pedig tegnap este hatkor, a a Random.org rendszere segítségével kisorsoltam. A sorsolás alapján, a nyeremény  107. komment írójáé, aki Ursula néven mondta el véleményét. Kérem tehát Ursulát, írjon nekem a joievivre79 kukac gmail pont com email címre, hogy elküldhessem neki a nyereményt!



15 megjegyzés:

Mesedoboz írta...

Gratulálok Ursulának! Szép napot mindenkinek!

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Unknown írta...

Gratulálok a szerencsés nyertesnek.
Engem még a konyha is érdekelne, mert a tűzhelyen túl nem került szóba. Vagy azon nem lett változtatás, vagy még nincs kész?
A dolgozó és gardrób eddig is nagyon tetszett, kíváncsi vagyok, oda még mit varázsoltál. :)

Szentgyörgyi Kata írta...

Kedves Orsolya, a konyha még csak tervezési fázisban, bár már vár egy nagyon szép régi tálaló arra, hogy melegebb legyen és én nekilássak felújítani.
A tetőtéri munkák sok pénzt elvittek, ráadásul nyáron a nulláról indultunk, így csak az van készen, amit meg is mutatok :-)

Regi írta...

Gratulálok Ursulának!
Igen, a konyha engem is nagyon érdekel! :)

Regi írta...

Majd :)

Névtelen írta...

De jó Ursulának!

Én annak örülök, hogy kereshető (lesz) a blogod! :DDD

myster

Névtelen írta...

Én nem szeretem az olyan blogokat, ahol csak a pozitív kommenteket jelenítik meg. Légy sikeres meg minden, de számomra nem vagy hiteles. Pedig jól indultál még anno.
(Irigy vagyok biztos. Csak az lehetek. Mi más? Ilyenkor mindig ez jön.)
Petrovits Gabi

Agyrágóbogár írta...

Gratula a nyertesnek!

Kata! Ha továbbra is a bloggeren tartod a blogot, saját domainnal nem bukod el a kommenteket. Csak akkor ha költözöl. az én blogom is a bloggeren lakik, saját domainnal.

Unknown írta...

Kiváncsian várom akkor türelemmel. Így legalább tudom, mindenkinél lassan haladnak ezek a dolgok! :)

Baricsa Mónika írta...

Gratulálok a nyertesnek!

korall írta...

Gratulálok Ursulának!
Az én könyvem is úton van már, hamarosan megérkezik. :-)

ursula írta...

Kedves Kata és Mindenki!
Én vagyok a nyertes, őrületesen örülök! Tudtam, hogy valahol 100 körül kommenteltem, de amikor megláttam a nevem, na az csodás volt! Köszönöm! Örömujjongás! :D

Szentgyörgyi Kata írta...

Ursula :-)
Kérlek írj nekem a posztban jelölt email címre, hogy hova küldjem a könyvet. szeretni fogod :-)

Rácz Judit (apolka) írta...

Itt a blogspoton nagyon könnyű beállítani a saját domaint, és ettől a kommentek, meg semmi nem fog változni. Itt a link róla, ha tényleg szeretnél: http://support.google.com/blogger/bin/static.py?hl=en&ts=1233381&page=ts.cs

És a blogspot autómatikusan átirányít, szóval emiatt sem kell aggódni.

Egyébként klassz az új design, és én a régi és az új blogod is nagyon szeretem. :)

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips