2013/03/07

Édes kis semmiség


Van egy könyvem, az a neve, hogy The Perfectly Imperfect Home. Az "otthonteremtő bibliám", a hitvallásom. Ezerszer átolvastam már, de mindig újra és újra előveszem. Az egyik legfontosabb tanítása számomra, hogy a mindennapos használati tárgyainkat igenis hagyjuk elöl, ne akarjunk steril otthont, inkább törekedjünk rá, hogy ezek a mindennapi tárgyak, amik körülvesznek, ott vannak az éjjeliszekrényen, íróasztalon, polcon, legyenek szépek, szemnek kedvesek és rendezzük el őket úgy, mintha minden egyes kis tárgy, legyen az szemüveg-tartó, számlarendszerező, vagy papírzsebkendős doboz,egy-egy dekorációs elem lenne.


Én az íróasztalomon rendezgettem a kis dolgaimat, és úgy döntöttem, kidekorálom, egységesítem a ceruzáimat. Csak. Mert így szebb. Nincs ennek semmi értelme. De mégis......nekem jobb így :-)

Vettem pár tekercs dekortapaszt, hogy az irodai inspirációs táblára azzal tegyem fel az aktuális munkákat, inspirációkat. Ezeket a dekortapaszokat használtam fel a ceruzák egységesítésére: egyszerűen apránként körberagasztgattam őket. A "ceruzatartó" pedig ikeás mécsestartó, potom 295 Ft-ért.

ceruzas1.jpg

Szépek így együtt, nem?

ceruzás4.jpg.jpg

ceruzás2.jpg.jpg

ceruzás3.jpg.jpg

Fotók: Balogh Orsi

2 megjegyzés:

Heni írta...

Azokba a Budapest feliratú dobozokba változatlanul szerelmes vagyok... :-)

Szentgyörgyi Kata írta...

Heni, a dobozok innen vannak:
http://www.cinqfilles.hu/

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips