2013/01/07

Így dobd fel a hálószobádat

A hálószoba szerintem legyen bársonyosan körülölelő, kuckószerű, nagyon otthonos, pihe-puha és rendezett. A hálószoba legfontosabb eleme az ágy (vagy matrac) és tulajdonképpen, annak kinézetén múlik minden. Ezért, ha a hálószobánkat akarjuk "feldobni" vagy inkább felöltöztetni, szebbé tenni, akkor kezdjük az ágynál: legyen rajta sok párna, puha takaró, a takaró alatt pedig szép ágynemű. De ha valami igazán különlegeset szeretnénk, készítsünk ágyvéget! Az ágyvég stílusa nagyban meghatározza az egész hálószoba hangulatát! Számos variáció létezik, kezdve a nagyon egyszerűektől a nehezebbekig, és mindegyik más-más hangulatot ad a szobának.

Nézzétek:

whitehouse_ágyvégrégiablakból.jpg 
régi ajtóból


pegboardhedboardbypoppytalk.jpg 
perforált lemezből

poppytalk.jpg 
lécekből és kötelekből

101woonideen_1.jpg 
karácsonyi égősorból

festett_housetohome.jpgfestett

pbteen_festett.jpgszintén festett

cocokelley_ágyvég.jpg 
kárpitozott

stylebyemilyhenderson.jpg
szintén kárpitozott + festéssel kiemelt

A mi hálószobánk most meglehetősen puritán, főleg, hogy még mindig csak egy matrac van benne. De hamarosan nem így lesz! Készül már az általam megálmodott ágyvég, ami reményeim szerint, nagyot dob majd a matracon is. Aztán persze, jöhet hozzá az ágykeret, szintén tuningolt verzióban....

Kíváncsiak vagytok, mire készülök? Hamarosan részletes leírást kaptok arról, hogyan készül az alábbi fotók inspirálta ágyvég:


tűzött_onekindesign.jpgtűzöttágyvég_paprecitymag.jpgstyleathome_ágyvég.jpg 
fotók forrásai a képekre kattintva

1 megjegyzés:

dani írta...

Kedves Kata!

Nagyon ötletes megoldások, nagyon tetszenek.
Nem is tudtam, hogy így is fel lehet dobni a hálószobát, vagyis a hálószoba bútor megváltoztatásával, díszítésével tényleg szebbé tehetjük a pihenés pillanatait.

Üdv: Dani

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips