2011/08/08

Ti írtátok

Az a jó  a blogolásban, hogy folyamatosan jönnek a visszajelzések, méghozzá, zömmel a pozitív és kedves visszajelzések, melyek hihetetlen erőt adnak nekem, nap mint nap.
Párat idéznék most, ha nem bánjátok:

"Ha megbocsátod keresetlenségemet, eszméletlen bige vagy!" Kinga

"Szeretem a blogod!" panyizsuzsi

"Szia Kata, teljesen rákattantam a blogodra! " Noémi

"Jó látni a blogodban a régi dolgok megőrzését és felújítását"

"Most találtam rá a blogodra, és nem tudom abbahagyni az olvasgatást". Compot

"Mindig érdeklodessel és szeretettel olvasom a blogodat, amikor a saját ötletek kidolgozásárol van szó! Ebben külonbözöl a sok külföldi oldalakat bemutató blogger tarstol! Kedves Joie de Vivre, csak igy tovabb! Eva

"Azért szeretem a blogod, mert álmodozásra késztet. Te megvalósítod azt, amihez én nyúlbéla vagyok" Virág

Legutóbb, pedig egy nagyon kedves olvasómtól, még csomagot is kaptam, egyenesen Amerikából. Remélem, nem bánja, hogy idézek pár sort a leveléből, és megmutatom a csomagomat, aminek nem csak én, de az egész család nagyon örült.
Ezt írta Zsuzsi nekem:

"Nagyon régóta olvasom a blogodat, és nagyon szeretem. A kedvenc blogom. Egyszerűen azt csinálod amit én szeretnék, és úgy ahogy én szeretnem, fantasztikus.
Viszont neked szeretnek hozni valamit, ami segítheti az inspirációt, az esküvői blogodhoz, és a kicsihazhoz is. Ami lendületet ad a folytatáshoz, mert sokunk kedvence vagy.
Csak ne hagyd abba az írást, és persze az alkotást sem.
Nagyon sokunk álmát valósítod meg, lassan én is elhiszem, hogy csak a kifogásaim állnak a dolgaim megvalosítasanak útjában, és ezt nagyrészt neked köszönhetem!"

 Ez pedig a csomag, ami nemrég érkezett:

Kincsek, nekem

Eredeti Martha Stewart :-))

 Szóval, mondtam már, hogy CSODÁLATOSAK VAGYTOK?
 Nagyon hálás vagyok nektek a figyelmetekért, a jó szóért, azért hogy olvastok és hogy VAGYTOK :-)
 Hálás lennék, ha a Goldenblog verseny ideje alatt is gondolnátok rám, és kérlek, ha szeretitek az írásaimat, vagy hasznosnak tartjátok őket, szavazzatok rám a szakértői kategóriában! Két klikkelés az egész, akár innen is megtehetitek. Köszönöm!


11 megjegyzés:

Kinga írta...

Hát igen...Azok vagyunk... Mármint csodálatosak! :-)

Ildifolt írta...

Szavaztam!...Jó szívvel tettem, sok értéket megőrzöl a magatok és az utókor számára. Örülök, hogy a remek ötleteidet közzé teszed, nem őrizgeted.

Továbbra is olvasgatni akarom az írásaidat!

Szentgyörgyi Kata írta...

Köszönöm! :-)

Lívi írta...

Már egy ideje érlelődik bennem, és most úgy érzem nagyon itt a helye. Szóval szeretnék én is köszönetet mondani Neked! :-) Pár hónapja olvaslak, és rengeteg inspirációt és ötletet kapok Tőled! Ráadásul épp mostanság költöztünk, szóval volt/van is min dolgozni a házban, ház körül... :-)

De ha nincs ez a blog, akkor egészen biztos, hogy soha eszembe nem jutott volna, hogy olyan "férfias" dolgokra vetemedjek, mint összeszerelni egy ikeás bútort, vagy éppen csiszológépet ragadni, uram bocsá fűrészelni :-)

A konyhánkban naná, hogy ikeás kaspóból lett lámpa, és szentül hiszem, hogy ennél szebb búra a világon nincs :-) A nappaliba a fonalaslabdásat szerettem volna, de sajna az harmadik próbálkozásra sem sikerült, úgyhogy feladtam. De így sem unatkozom ám! Már jópár órát dolgoztam egy lomizott kisszék rendbetételén. Egyelőre csak a szögeket szedem ki belőle, de egyre inkább kacérkodom a gondolattal, hogy ha nem bízom a kárpitozását sem másra. Meglátjuk. És vár rám a garázsban egy szintén lomizott, gyönyörű láda is. Azt már elkezdtem csiszolni - nem túl nagy sikerrel. Ma vásároltunk egy hőlégfúvót, hátha azzal könnyebb dolgunk lesz. Mert ugyebár láttam a "kicsiházon", hogy azzal milyen remekül lehet leszedni a festéket ;-)
Szóval ha egy mondatban kell összefoglalni, akkor az azt hiszem így hangzik: megfertőzött a blogod. :-)
Hálás köszönetem érte!

És a blognak nem csak a témája, de a stílusa is nagyon tetszik, szóval egyértelmű, hogy már szavaztam is rá. Hajrá kicsiház!!! :-)

Szentgyörgyi Kata írta...

Lívi, Ennek őszintén örülök! Mármint, hogy megfertőztelek :-) A hőlégfúvó hasznos dolog, de ha valakinek nincs, a kromofág is sokat segíthet ;-) Ha esetleg a fém részek is festve vannak a ládán, akkor tedd bele kromofágba. A szék lebontása nagy munka, és tök jó, hogy nem vette el a kedved. Én is épp most bontom a foteleinket ;-)

Névtelen írta...

Mivel nem vagyok fent a facebookon (és nem is leszek) nem tudok szavazni, de egyértelmüen megtenném. Nem tervezel valami nyílt napot a házikótokban, biztos sokan megnéznék (én tuti, még sütit is vinnék) belépö ellenében is ;-)

További szép napot


Timi

Névtelen írta...

Szavazat ment, hajrá!!
Üdv
Zsuzsi

Névtelen írta...

láttad?:)))
http://betterafter.blogspot.com/2011/08/getting-nailed.html

Joie Vivre írta...

Köszönöm, Zsuzsi!
Timi, ugye viccelsz?
Láttam! :-)

Névtelen írta...

Ha nem laknék olyan messze már rég biciklire kaptam volna hogy megkeressem a kulipintyótokat, van egy olyan érzésem, hogy valahol a szüleim környékén (Rákosizé) található.... :-)
De sütit tényleg vinnék...

Akkor most kéretik drukkolni, most esek neki egy fürdöszobaszekrény ajtóit bedekupázsolni....

Timi

Névtelen írta...

Szia! Szavazat ment:-)

Nemrég találtam rá a blogodra és nagyon tetszik. Lenne egy kérdésem is az ablakokkal kapcsolatosan: elárulod végül hogyan sikerült a régi ablakot hőszigeteltté alakítani? Nekünk 193x-as ablakaink vannak és a fa szerkezetnek kutya baja, ezért nem szívesen cserélném az egészet.
kissulak

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips