2011/02/15

A legdurvább termékteszt

Megvan az a reklám, ahol a csaj haja, ami szálanként van elrendezve, ugyanúgy néz ki Londonban, ahol esik az eső, meg Berlinben, ahol fúj a szél? Ennek analógiáján mesélnék a körömlakkomról :-) Nem hittem el, hogy létezik olyan, hogy egy körömlakk három hétig bírja. Főleg nem az én esetemben, hiszen nem csak a mosogatás a körmeim ellensége. Hétvégén szegecseltem, ma pedig egész nap bútorokat csiszoltam, természetesen kézzel. A bőrömbe beleivódott a por, de a körömlakk meg sem moccan.
Éljen a Shellac!

pár órányi csiszolás után

12 megjegyzés:

Huszár Zsófi írta...

Szia!! Hol csináltatod és mennyibe kerül????

Született Feleség írta...

igen, igen, pont ezt akartam kérdezni! azt hittem, zselé;)

Kinga írta...

Ha emlékeim nem csalnak a shellack valami ipari festékalapanyag.... :-)
Ha most kiderül, hogy még körömlakkot is tudsz csinálni-DIY -eldobom az agyam!!!!! :-)

Szentgyörgyi Kata írta...

:-D Kinga, akkorát röhögtem :-)
Tényleg Shellac a márka, ez volt a lakkra írva. Csak körmös tudja feltenni, mert UV-fénnyel égetik a körömre. Nincs száradási idő, és három hétig meg sem moccan. Tényleg.Mindent bír. Egyébként 3500 Ft volt a festés-manikűr.

Szentgyörgyi Kata írta...

Csajok, ez az:
http://koromorom.ucoz.com/index/shellac_tartos_lakkozas/0-8

Kinga írta...

Lenne egy kérdésem:
"Like-oltalak" a Facebook-on.( Ez még nem a kérdés:-))
Sőt! Most néztem meg először a Kicsi Házat ugyanott.Észrevettem, hogy több olyan bejegyzés is van, ami a blogon nem jelenik meg. Kérdésem az lenne, hogy vannak-e olyan DIY projektek, amelyek csak ott láthatók ill. olvashatók? Vagy a "fontosabb" dolgok fent vannak itt is? Nem vagyok egy nagy Facebook rajongó, szívesebben olvasom a blog-formátumot...

Szentgyörgyi Kata írta...

Kinga, a facebookra a blogbejegyzéseim mellett, szoktam feltenni nekem tetsző, engem inspiráló képeket, vagy olyan linkeket, amiket valamiért megosztásra érdemesnek találok. A blogon leginkább a saját dolgaim vannak, ide nem is nagyon szeretnék külsős anyagokat feltenni, mert ez a blog a házunk alakulásáról szól és egy csomó DIY ötletről, amit valóban én készítek el.
A facebook tehát a blog kiterjesztése, érdemes lájkolni ;-)

Névtelen írta...

csomó DIY ötlet: http://ana-white.com/
Lehet barkácsolni!
László

Névtelen írta...

Én is feltetettem, kösz az ötletet és baromi jó, bár az itteni manikűrösnél nem volt nagy színválaszték: Andris egy brutál pirosat választott. :)

Sz.Niki írta...

Szia!

Azt szeretném kérdezni, hogy erre mennyire igaz az, hogy "leoldható" ?
A legtöbb ilyen zselés lakknak az a lényege, hogy felkenik, UV alatt megszárad, és fent marad 3 hétig, majd le lehet mosni...
Igenám, de a tapasztalat azt mutatja, hogy nem oldja le semmi, és ugyanúgy le kell csiszolni, mint a sima zselét... Márpedig pont azt szeretném elkerülni, hogy ezért körmöshöz kelljen mennem :)

Előre is köszi a választ, szuper az oldal! :)

Szentgyörgyi Kata írta...

Niki, nekem is ez az első alkalom, így nem tudom, hogy jön le. Kb két hét múlva tervezem a manikűröst, akkor majd referálok, hogy mi történt. De jogos az észrevételed, én sem szeretném, ha csiszolnák....

Orsi írta...

:)) http://thepioneerwoman.com/homeandgarden/2011/02/shellac-manicure-update-7-days/
let's see yours! ;)

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips