2011/01/04

Sok gönc kis helyen

Az Ikea beszüntette a Liatorp egylábú körasztal forgalmazását Magyarországon. Ezt onnan tudom, hogy ezt az asztalt kaptam volna születésnapomra. De az áruházban már egy darab sincs és mivel kifutó termék, valószínűleg nem is lesz,pedig a 2011-es katalógusban is benne van. Bosszantó.
De ha már elzarándokoltunk a céltermékért, mindenáron pénzt akartunk költeni, és hát jelen helyzetben ez ment is, mint a karikacsapás.
Végül beszereztük a szekrényeket a tetőtéri közlekedőbe, így végre nem a földön és vagy különféle dobozokban, bőröndökben hevernek a gyakran használt ruháink.
Egy légies, egyszerű, szekrény voltához képest kecsesnek mondható típust választottunk. Igaz, polcokat kell majd szabatnunk bele, mert azzal a gyártó igencsak fukarkodott. A férjem, két sör kíséretében, egy délelőtt összerakta a szekrényeket,pedig nehezítő körülményként még a fiúk is segítettek neki. Én pedig boldogan pakoltam be a holminkat.
Csak azt nem értettem, hogy ha nincs egy rongyom se, akkor mivel lett tele a két szekrény?
Eszembe jutott RHM barátnőm, akit én még életemben nem láttam kétszer ugyanabban a ruhában. Ő egy 160 cm széles gardróbszekrényből öltözködik és öltözteti a családját.
Mondtam is neki,hogy nagyon gyanús, hogy a szekrényének a hátulja végtelenített, máskülönben, ezt a bravúrt nem lehet véghezvinni. Ha egyszer rájövök a titokra, nevezetesen, hogy sok ruhát hogy lehet kis helyen tárolni, majd elmesélem.




kiegészítés2011 január 6-án:

A Liatorp egylábú asztal,februártól újra kapható lesz, csak más gyárból fog érkezni, más cikkszámmal. 

3 megjegyzés:

country komfort írta...

ó, pedig az a liatorp asztal szép volt, és ha nálunk elférne, én is olyat szeret(tem volna)nék!
esetleg faragott lábú faasztal?
nekünk is a 3 ajtós fehér szekrény az egyik ruhatárolónk, a kinézete okés, az anyaga, khmmmmm, de ezt biztosan ti is tapasztaltátok. egyébként szeretjük, praktikus az előszobában.
helyes a macska!

Prima Casa írta...

Jó lett! Az utolsó kép olyan aranyos hangulatú! :)

Szilvai írta...

A szerény nagyon szép lett a folyosón. IKEA asztalokkal én sem vagyok kibékülve. Én a Nordenből szerettem volna 180 hosszút, amit lehet bővíteni, na olyan van egy csomó országban, nálunk nincs, így kénytelen voltam 220-ast venni, bár így igen szűk a hely.

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips