2010/07/16

Színes világ

A felújítás során,óhatatlanul eljön az a pillanat, amikor a lakás színeiről kezdünk fantáziálni. Oké,bevallom, én már a felújítás nulladik napja óta a színeken rágódom. A nagyfiam nem hezitál ennyit, szerinte a lényeg, hogy minden piros legyen. Ti milyen színeket kedveltek?
Sárgát, ami felvidít?
Esetleg türkizt, ami a Panton szerint 2010 színe?
Pirosat, ami felhevít és fejleszti a kreativitást?
Nyugalmat sugárzó zöldet?
Szűzies, tiszta, fényes fehéret?
Tengert idéző, hűs kéket?
Fincsi barnákat,bézseket?
Divatos lilát?
Izgalmas szürkét?
Szemezgessetek a csodás, színes képek között!






















forrás via: escapade, marieclaire,ohdeedoh, marieclaire, 3x  house of turquise , living etc, madebygirl, 2x la maison boheme, desire to inspire, 2x marieclaire, pink wallpaper, la maison boheme, ismeretlen, house to home, 3x skonahem, 2x vivafullhouse, 6x marieclaire, 4x living etc, marieclaire, this is glamouros, light locations ismeretlen,

2 megjegyzés:

Kukla Edina írta...

Az én szerény kisflancos véleményem a színhasználatról az, hogy ami térhatároló, legyen visszafogottabb, mint harsány, mivel ezek csereberéje bonyolultabb, és költséges. A kiegészítőkkel pedig évszakonként hangulatonként úgy variálsz ahogyan Te akarod. Számomra vizuálisan jobb a visszafogott háttér és az élénk kiegészítő foltok, mint az élénk háttér és a visszafogott pöttyök. Bocsi hogy hosszú lett, na meg ez csak az én hozzáállásomat tükrözi. :-))))

Szentgyörgyi Kata írta...

Igazad van,ezért vagyok én most belebolondulva a szürkébe ;-)

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips