2010/07/05

Icuka, dögölj meg!

Icuka már az első pillanattól kezdve utált. Nem tudom, hogy utálata kizárólag nekem szólt, vagy csak úgy általánosságban, mindenkinek, aki betér az irodába. Icuka nevét természetesen megváltoztattam, hogy ne lehessen azonnal rájönni, kit anyázok.
Számomra  döbbenetes, hogy még mindig vannak olyan cégek, ahol még akkor is bunkók az emberrel, ha az közel egy millió forintot hagy a kasszájukban. Sikerült belefutnunk egybe. Tudom,már akkor ki kellett volna fordulni az ajtón, amikor Icuka forgatni kezdte a szemét a hosszú listánk láttán. El kellett volna felejteni őket, amikor Icuka 20 zsák betont akart ránk sózni egy két méter hosszú, három méter magas fal alapozásához. És amikor visszakérdeztünk,hogy nem túlzás-e ez egy kicsit, nagyképűen az arcunkba röhögött, hogy akár tetszik, akár nem, ennyi kell egy ekkora falhoz. Ő tudja.  Icuka, ezúton üzenem, hogy az Obiban vettünk végül öt zsákkal, és még így is megmaradt egy!
Vissza se kellett volna néznünk, amikor az első körben rendelt anyagok kiszállítását hiába egyeztettem le vele többször is. A cucc nemhogy nem volt az előre egyeztetett időpontban az egyeztetett helyen, de még Icukának állt feljebb.

Aztán ma Icuka a szervezői zseni, alulmúlta magát. Napokon keresztül egyeztetve, mára kértük a másfél hónapja leelőlegezett tetőcserepet. Az előleget az üzletben, készpénzzel kifizettük, és megbeszéltük, hogy a fennmaradó részt a szállításkor rendezzük. Ácsaink glédában állva várták az árú érkezését, hogy bepakoljanak. A teherautó platóján ott árválkodott egy, azaz egy raklap, cirka 10nm cserép. Pontosan annyi, amennyi az előleg árából futotta. Icuka NEM RENDELTE MEG a cserepet, egyszerűen, kiküldött annyit, amennyit másfél hónapja kifizettünk. Az előlegszámla nála előlépett számlává.
És még mindig Icukának áll feljebb.
Kedves Icuka, a Bau-Systeme Kft-nél, dögölj meg!

*Kiegészítés: 2010. novembere táján megkeresett az ügyvezető, mert olvasta a posztot. Kért, hogy találjam ki, milyen feltételekkel venném le az írást a blogról. Mondtam neki, hogy esetleg küldje Icukát az ügyfélszolgálatról a raktárba. Nem vette a poént, én pedig hajthatatlan voltam. Ezek után, a pasas megfenyegetett, hogy beperel hitelrontásért. Így intézik ma a dolgokat a nagymenők.*

5 megjegyzés:

Krisztina írta...

hát igen már késő bánat, de ilyen helyzetben is lehet menteni a menthetőt, ha ezt előbb tudom olyan tetős céget ajálok nektek, ahol smemi probléma nem lett volna, de ha esetleg még kell akkor...

kitartás az ügyben, a nagyképű emberek pedig ......

amúgy ez a cég nem sokáig lesz már meg sztem ilyen mentalitással

Dorka írta...

"Icuka" kapja be. Röviden és velősen. És egy normális országban minyimum kifizettetném a kárt, ami magában foglalja, hogy az ácsok x napot álltak, csúszik a munka. Vazze, de tényleg.
Tényleg, nem beszéltél Icuka főnökével esetleg? Őket nem zavarja ez az átverős-leszarós ügykezelés?

Szentgyörgyi Kata írta...

Krisztina,
köszi,de már megoldottuk. Egy délelőttünk elment a telefonálgatásra, de legalább, olcsóbban sikerült szereznünk,mint amennyiért a bausystemben árulták.

Dorka,
kifizettetni a kárt? hahaha. én nem hiszek a mesékben. szimplán csak nem vásárolok ott többet, és ezt tanácsolom másoknak is.
Ide ne menjetek: http://www.gipszkarton-szigeteles.hu/

soesbors írta...

Ez a legjobb bejegyzés eddig! Legalább egy linket küldj bausysteméknek :)

Szentgyörgyi Kata írta...

Sóésbors,

Okés, elküldöm. Úgyis beszélni akarok a főnökkel,mert egyre jobban bassza a csőrömet,hogy még egy kávéval sem kínáltak meg :-D :-P

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips