2012/07/13

Főzni tudsz-e?


Sokan azt gondolják, hogy aki otthn fúr-farag, az biztosan nem tud főzni. Szerintem ez nem releváns. Én például imádok főzni (vagy még inkább, jókat enni), de a dekopírfűrésztől sem ijedek meg.
 Nem tudom, hogy a visegrádi táborban résztvevők közül hányan élnek mirelitkaján, de az elvitathatatlan tény, hogy bátran és ügyesen használták az összes létező gépet, amit adtunk nekik.
Senki nem ijedt meg a lombfűrésztől (a Dremel legújabb terméke), a szúrófűrésztől és a multifunkciós szerszámoktól.A Dremel második nyári táborában megint hihetetlenül szép tárgyak születtek, én pedig jobbnál-jobb kreatív ötleteket gyűjtöttem a résztvevőktől.
Két nap fúrás, faragás, fűrészelés, dekorálás, 25 nővel közösen.
Annyira belemerült mindenki a munkájába, és olyan profin alkotott az egész csapat, hogy a vége az lett hogy a teljes szervezőgárda is nekilátott barkácsolni, egyszerűen vitt mindenkit a lendület, meg a legprofibb géppark használatának üdvözítő lehetősége.
Én a magam részéről névtáblát készítettem.......:-) Ugye tudjátok, miért?
De "elcsomagoltam" magamnak pár ötletet,  mint például Kata malackás tányéralátét-ötletét,  Anikó képkeretét és Annamari reggelizőtálcáját, ami félig az én ötletem is volt.
Ezeket biztosan megcsinálom majd, csak győzzétek kivárni!


Volt gép bőven

Készül a sajttál




Ötletes tortatál, rétegelt lemezből


Kata és anyukája megint fantasztikusat alkotott



2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Kata!
Ez ismét nagyon jó móka lehetett.
A propos rétegelt lemez: szerinted hogyan lehet felújítani egy régi szék (inkább fotel -Bauhaus stílus-szerű fémkeretes, kicsi tölgyfa karfával) rétegelt lemezből készült ülőfelületét? "Gyalulni" és fatapaszozni? Nagyon szép "ülőmélyedés" van benne eredetileg, megőrizném, de feláztatta vmi rajta tárolt cserép szabályos köralakban :(
Köszönöm a szakvéleményt előre is!
Zugolvasó

Szentgyörgyi Kata írta...

Kedves Zugolvaso,

En ebben az esetben kicserelnem az ulofeluletet. Igy csinaltam a csikos thonet pad eseteben is.

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips