2011/02/28

A férj beint

Mindig megnézem, milyen keresőszavakkal találnak meg engem az olvasók. Az egyik vicces mondat, amivel a blogomra bukkant valaki az hogy: "hogyan értessem meg a férjemmel"
Tényleg nagyon kíváncsi lennék, hogy a feleség megkapta-e a kérdésére a választ.

Van ugyanis, hogy nehezen jutok dűlőre a férjemmel.
Sőt, van, hogy el sem jutok a dűlőig. Mert az alapból türelmes ember időnként megmakacsolja magát és ezen nem segít sem a bőséges vacsora, sem a szex.
Valahogy sejtettem, hogy a hűtőt nem kéne megpiszkálni, de nem bírtam magammal és feldobtam a témát:
Mi lenne, ha lefesteném a hűtőnket táblafestékkel?
A hatás döbbenetes volt:férj szeme azonnal kigúvadt, arca elvörösödött, keze ökölbe szorult. Levegőt alig kapva mondta ki a megfellebbezhetetlent, vagy ő, vagy a hűtő. Okos felség tudja mikor kell visszavonulót fújni, tehát, balra el, fel is szívódtam.
Tehát, a hűtő tabu. Pedig, szerintem az ötlet jó. Sőt, brilliáns. Lehet rá írni, bevásárlólistától kezdve, kedvenc idézeteken át. Lehet mintás, lehet firkás. Egyedi és jópofa. Mindig változó.

pure style home
curbly via made by girl
apartment therapy
via pinterest
 Még nem adtam fel teljesen, az ötletet, mert ma láttam öntapadós táblafóliát az Aldiban ;-) Az mégsem olyan, mintha én festeném, nem is annyira végérvényes, nem? Majd főzök egy jó vacsorát, bevetem a női praktikákat és leülök megbeszélni a dolgot az urammal.
Ti pedig holnap bekukkanthattok a vadiúj konyhámba!

10 megjegyzés:

soesbors írta...

Tisztelt Kicsiház! Jelen esetben igazat kell adnom az Ön Urának, ugyanis nem egy lepukkant, kivénhedt orosz hűtőről beszélgetünk...:)
(A táblafesték egyébként nálunk egy évig volt menő, azóta rá se néznek a gyerekek, de ez lehet, hogy csak átmeneti szünet.)
Üdvözli: SóésBors

Szentgyörgyi Kata írta...

Kedves Sóésbors,
Nem is a fiúk miatt akarom a táblafestéket, hanem magam miatt. Én még mindig szeretek firkálgatni :-P
Maradok Örök Híve:
Kicsiház

anita írta...

Szia Kata!

Múlt héten bukkantam véletlenül a blogodra, és egy szuszra (munkaidőben, hmmmm... :)) elolvastam. Az első képek után (ajtók, ablakok) már tudtam, hol van a kicsi ház :)

Anno váltottunk néhány levelet első babád születése előtt, egy fórumon futottunk össze. Rég volt, biztosan nem emlékszel rám; azóta született még 2 babánk, így 3 lányunk van.

Le a kalappal előtted, szuper kreatív vagy! És legalább látja a férjem, hogy nem csak én festek-meszelek-mázolok-hőlégfúvózok a környéken, nő létemre :) Már várom a tavaszt, ezer ötletem van. Írj sokat, sok képpel!

Anita

Betty írta...

Hú, a képeket nézegetve én csak annyit mondhatok, győzködd még a férjedet! Nagyon jók ezek a lefestett hűtők! Én is tervezem a spejz ajtót lekenni, de félek a krétaportól, pontosabban a takarításától!

Kriszta írta...

Már nagyon várom a képeket, tegnap csak emiatt akartam gépközelbe kerülni. Múlt héten találtam a blogodat, de teljesen függővé tettél. Annak meg külön örülök, hogy a blogajánlókon keresztül végre elkezdtem összeállítani magamnak egy használható, inspiráló "lakáskultúra újságot" ,nemcsak angolul, és franciául.

cottage írta...

Én támogatlak!:)))
Ránéztem az Aldi honlapra, az aktuálisok akciók közt nem találtam táblafóliát:( Anno én a Tchibo katalógusban láttam, de lemaradtam róla (én a falikazánt akartam vele elrejteni, dekorálni).
Valamint valamelyik falmatricás cégnél is asszem lehet egyedi méretben kérni. Rá is nézek...:)

Szilvai írta...

Ne az aktuális ajánlatok között keresd, hanem a nagy kosarakban, ahová mindent betesznek, ami maradt. Érdekes dolgokat lehet találni néha, elérhető áron, csak minden üzletben más van, forgatják az árút a boltok között, sokat kell kotorászni. :))

Szentgyörgyi Kata írta...

A táblafólia csütörtöktől akciós az Aldiban. 699 ft 200x45-ös méretben

modorka írta...

Hu, de jo otlet. Nalunk nagyon hasonlo, bar kevesbe heves parbeszed volt errol, engem meg visszatartott hogy elbenazom a festest! Es amikor a heten horgaszos jatekot lottem az aldiban, es lattam a tablafoliat, pont azon gondolkoztam, hogy mire lehetne hasznalni. Lehet hogy a gyerek hensvik szekrenyet is meghackelem vele!ezer koszonet az otletert!

Anita írta...

Nekünk régebbi hűtőnk van, nem sajnáltam volna lefesteni sem, csak attól féltem, mi van akkor, ha megunom... Szerencsére jártam az Aldiban, amikor az akció volt, megvettem mindhárom fóliát (filces, krétás, tükrös), és a következőképpen oldottam meg:
1. kombihűtőnk felső, fagyasztós részére a fehér táblafilces fóliát ragasztottam;
2. alulra, a sima hűtőre gyerekmagasságban a krétás fóliát.
3. végül mindkettőnek készítettem a tükörfóliából egy keretet.
4. és a hűtő persze mágneses, szóval rendesen lehet vele szórakozni nekem is, meg a gyereknek is. :)
A férjemnek is tetszett - legalábbis azt mondta :D

https://picasaweb.google.com/112637473613106831483/Otletek#5672952288244698690

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips