2013/06/07

Egy jó vétel

Vannak azok a jó ár/érték arányú bútorok, ami éppen a jó vétel ténye miatt, nagyon sok háztartásban megtalálhatók. Egy ismerősöm szerint például, minden valamire való magyar családban van egy Jokkmokk asztal. Ez persze csak vicc, de nyilván rengeteg család ül ilyen asztalnál.
Pár éve már a Jyskben is lehet jó darabokra lelni a rengeteg kínai vacak között. (Tényleg, vajon kiknek készül az a borzasztó mennyiségű műanyag giccs, napelemes majom és semmire sem jó, értsd nagyon ronda "dísztárgy"???)
Ott van például ez a tükör, ami szinte mindig akciós (most éppen sajnos nem) és egyre több ismerősöm lakásában látom viszont. Nálunk is van négy, két kicsi és két nagy. A kicsit hétezerért, a nagyot tizenkilenc ezerért vettük.
A legújabb, "mindenháztartásbanjóegyilyentutidarab" a Jysk árukészletében ez az asztalka:


Most éppen ez akciós, 5000Ft-ért kapható, zöld, kék és fehér színben. Mi vettünk kettőt, egyet a fiúknak éjjeliszekrénynek kékben, egy fehéret pedig a nappalinkba, lerakóasztalkának.
Teljesen beleszerettem!
A fényes felület és a kecses forma miatt szerintem nagyon exkluzív, drága cuccnak néz ki. Csodálatosan tükröződik vissza a vázában a virág a festett üveg asztallapon.
Ez az asztalka meg is ihletett, most már tudom, hogy valami hasonló megjelenésű polcrendszert szeretnék hozzá a kanapé mögé. Kecses, fém szerkezet, fényes felületű polcokkal.






Kinek van még tippje jó vételre?


8 megjegyzés:

Ecka írta...

Az IKEA LINDVED asztalka mindenképp figyelemreméltó darab. Nekem is van belőle egy darab, épp tuningolni készülök a csipkés ötletd alapján... :D

Névtelen írta...

A rossz hír, hogy a jysk asztalka kifutó darab, azért van leárazva. ( Legalábbis múltkor ezt mondták nekem a boltban. ) Szóval, aki szeretné, fusson!

orsh írta...

Sajnos én a jysk oldalán nem találom....lehet már lejárt az akció.. :(

Unknown írta...

még van zöld, és kék színben :)http://www.jysk.hu/130/793/3640038/a/catalog
csak sajnos ebben a színben én sem látom :(

orsh írta...

Köszi az infót :) Most jutott eszembe, hogy múlt héten voltam a fehérvári jysk-ben és akkor én egyetlen darabot sem láttam, de majd ma megkérdezem, mert ha jól látom holnapig van akció.

Lora Cska írta...

A napelemes majmon röhögtem egy jót :D De tényleg így van, ahogy mondod :)

Lora Cska írta...

A napelemes majmon jót röhögtem :D De tényleg úgy van, ahogy írod :D

Lora Cska írta...

Jaj ne haragudj, most látom, hogy a megjegyzésem azért nem látszik, mert moderálásra vár, én meg itt küldözgetem, mert azt hittem valami hiba van :)

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips