2014/04/10

PIN Magazin bekukkantó

Vannak olyan angol szavak, melyekre nem tudok igazán klassz, magyarul is hasonló hangulatvilágú szót találni. Ilyen nekem az "eye candy" meg a "sneak peek".
Sneak peak, vagyis bekukkantás, előzetes, leskelődés. Szeretném ha belesnétek az elmúlt hetek munkálataiba, ahogyan a PIN Magazin tavaszi számát készítettük kis minivállalkozásunkban hárman, Orsi, Bori és én.
Nem könnyű fejenként két gyerek mellett, egyéb munkák mellett összerakni egy magazint, ezért folyton csúszásban vagyunk nagyjából mindennel.
A mostani számot érdemes lesz kivárni és fellapozni majd várhatóan most hétvégén, mert lesznek benne izgalmas, szép, inspiráló képek, cikkek.
Íme egy kis bepillantás főként azokról az anyagokról, amiben magam is hathatósan közreműködtem:

Orsival Szlovákiában, Bélán jártunk és egy gyönyörű kastélyszállót fotóztunk. Tradíció és luxus tökéletes harmóniáját láthatjátok a hotelről készült fotósorozatunkban:



És a kamera túloldaláról, Orsi épp komponál én meg dirigálok és ámuldozom:





Mutatunk nektek egy stílusos, elegáns, különlegesen eklektikus lakást is, amitől leesik az állatok:



A tavasz a felújítás, megújulás jegyében telik, ezért készítettünk nektek egy összeállítást a legmenőbb tavaszi színekről:


Bori közben elmélyülten pingál valamit:


Tavasszal a nagykabát is lekerül rólunk és felkapjuk a csinosabb ruhákat. De mi van akkor, ha reggel hideg van, délután meg meleg?
Erre készítettünk egy játékos divatanyagot:


Végül, a tavaszi szám nem maradhat húsvéti anyag nélkül. Idén főként fekete-fehérben álmodta meg Bori és a Laboum csapata:



És végül, itt a címlap, ami trükkösen született, méghozzá Ipad-en fotózva:


Hogy tetszik, amit eddig láttatok? Kíváncsiak vagytok a többi részére?
A magazin linkje hamarosan elérhető lesz a Facebookon!

UPDATE: Mától EZEN a linken olvashatjátok a magazin teljes anyagát!

 

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips