2014/02/23

Pályázat amatőr lakberendezőknek

Képzeljétek, zsűri leszek. A Szentedre-szigeten lévő Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda a tavalyi nagy árvíz után újjáépül.
A tulajdonosok szeretnék megújítani a külsejét és úgy gondolták, segítséget kérnek azoktól a lelkes amatőr lakberendezőktől, akik szívesen foglalkoznának azzal, hogy megtervezik a szálloda új külsejét.
Bárki, aki szereti a lakberendezést, vagy kacérkodott már a gondolattal hogy kipróbálja magát ezen a téren most nagy lehetőséget kap! Egy komplett szálloda berendezését, egységes megjelenését kell megtervezni. Cél, hogy a szálloda szobáit, kertjét és közösségi tereit a lakberendezésre fogékony amatőr lakberendezők segítségével újjávarázsolják. A pályázat részleteiről bővebben ITT olvashattok.
Nekem az a megtisztelő feladat jutott, hogy zsűri lehetek ebben a pályázatban Nagy Ágnessel, a szálló tulajdonosával, Kitzinger Szonjával az Otthon édes bloggerével, Bacsó Bori lakberendezővel és Bernáth Éva dekoratőrrel egyetemben.
A  szálló jelen állapotára szerintem nem illik a "Stílusos" jelző, de én személy szerint hatalmas fantáziát látok benne a hangulata, a kedvessége és a terek elrendezése miatt! No de a helyszín sem semmi ám!




 A Szentendrei-sziget burjánzó növényzete, a szálló hangulata abszolút megihlettek. Megmondom nektek őszintén, hogy lelki szemeim előtt már egy századeleji hangulatú vidéki kúriát látok, olyasmit amiről egyszer már vizionáltam ITT.
Illene szerintem ide a fekete-fehér játéka, nagy kockás járólapokban, sok fehér bútorral és kiegészíteném az egészet sok-sok zölddel. Zöld kárpitok, textilek és ami leginkább illene ide, az egy izgalmas, növénymintás tapéta. Mint láthatjátok, teljesen bezsongtam :-)
De a pálya a tiétek, próbáljátok ki magatokat, menjetek el a nyílt napra és ötleteljetek. Értékes nyeremények várnak rátok!

Íme az én inspirációm, melyek természetesen nem a követendő példa vagy iránymutatás, csak a saját vélemény:

Fekete fehér kockák
www.bhg.com
www.lonny.com
www.lorenzocastillo.org

Ezzel a gyönyörű tapétával (Borastepeter, Oxford kollekció)



Plusz gyönyörű növényeket vagy állatokat ábrázoló metszetekkel:

  
www.identicaleye.tumblr.com
A szobában lehetne lambéria újragondolva:


Vagy egyéb faburkolat, ami eleganciát ad a térnek:

www.easyliving.co.uk
www.modernhomes.com

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips