2011/08/08

Ti írtátok

Az a jó  a blogolásban, hogy folyamatosan jönnek a visszajelzések, méghozzá, zömmel a pozitív és kedves visszajelzések, melyek hihetetlen erőt adnak nekem, nap mint nap.
Párat idéznék most, ha nem bánjátok:

"Ha megbocsátod keresetlenségemet, eszméletlen bige vagy!" Kinga

"Szeretem a blogod!" panyizsuzsi

"Szia Kata, teljesen rákattantam a blogodra! " Noémi

"Jó látni a blogodban a régi dolgok megőrzését és felújítását"

"Most találtam rá a blogodra, és nem tudom abbahagyni az olvasgatást". Compot

"Mindig érdeklodessel és szeretettel olvasom a blogodat, amikor a saját ötletek kidolgozásárol van szó! Ebben külonbözöl a sok külföldi oldalakat bemutató blogger tarstol! Kedves Joie de Vivre, csak igy tovabb! Eva

"Azért szeretem a blogod, mert álmodozásra késztet. Te megvalósítod azt, amihez én nyúlbéla vagyok" Virág

Legutóbb, pedig egy nagyon kedves olvasómtól, még csomagot is kaptam, egyenesen Amerikából. Remélem, nem bánja, hogy idézek pár sort a leveléből, és megmutatom a csomagomat, aminek nem csak én, de az egész család nagyon örült.
Ezt írta Zsuzsi nekem:

"Nagyon régóta olvasom a blogodat, és nagyon szeretem. A kedvenc blogom. Egyszerűen azt csinálod amit én szeretnék, és úgy ahogy én szeretnem, fantasztikus.
Viszont neked szeretnek hozni valamit, ami segítheti az inspirációt, az esküvői blogodhoz, és a kicsihazhoz is. Ami lendületet ad a folytatáshoz, mert sokunk kedvence vagy.
Csak ne hagyd abba az írást, és persze az alkotást sem.
Nagyon sokunk álmát valósítod meg, lassan én is elhiszem, hogy csak a kifogásaim állnak a dolgaim megvalosítasanak útjában, és ezt nagyrészt neked köszönhetem!"

 Ez pedig a csomag, ami nemrég érkezett:

Kincsek, nekem

Eredeti Martha Stewart :-))

 Szóval, mondtam már, hogy CSODÁLATOSAK VAGYTOK?
 Nagyon hálás vagyok nektek a figyelmetekért, a jó szóért, azért hogy olvastok és hogy VAGYTOK :-)
 Hálás lennék, ha a Goldenblog verseny ideje alatt is gondolnátok rám, és kérlek, ha szeretitek az írásaimat, vagy hasznosnak tartjátok őket, szavazzatok rám a szakértői kategóriában! Két klikkelés az egész, akár innen is megtehetitek. Köszönöm!


Blogging tips