2011/01/12

Turkálj más szemmel!

A turkálás jó, a turkálás hasznos, a turkálás vicces. Sőt, manapság már egyáltalán nem ciki, hiszen sokszor izgalmasabb, egyedibb cuccokhoz lehet így hozzájutni, mint a boltban. Nem mellesleg, fillérekért.
Gyakran járunk a csajokkal csoportosan,a közeli, eszméletlen jó turkába, aminek a címét, naná, hogy nem mondom meg. Mert a jó lelőhelyek titokban tartása is a turkálós sport része.
Éppen elég, hogy RHM mindig kitúrja előlem a legjobb cuccokat, de ezúttal én emeltem diadalittasan a kezemet, erősen szorítva ezt a cuki kis tütü szoknyát:

Az aznapi turka-versenyt tehát fölényesen nyertem, és mivel egy szőrmés mellényre is szert tettem ugyanott, össze is állt egy őrületes áutfit, á la Carrie Bradshaw:


A turkálásban az a legszebb, hogy egyáltalán nem fáj a szíve az ember lányának, ha egy alkalom után, már meg is unta a kitúrt cuccot, hiszen a filléres darabok könnyen és gyorsan átlényegülhetnek. Ahogyan az én tütü szoknyám is, ami végül ment a plafonra.
Hogyan?
Hát így:


Vettem egy Asele lámpaernyőt az Ikeában
lefújtam aranyfestékkel a belsejét
Kellet még egy Hemma vezeték is
A vezetéket is lefújtam aranyfestékkel, majd a szoknyát ragasztópisztoly és biztos-ami biztos, tűzőgép segítségével, rögzítettem a lámpaernyőhöz. És tadadaaaaam, kész is lett a csajos tütü-lámpa:
 



 A tütü lámpa pedig tökéletesen megtalálta a helyét az egyre durvábban elnőiesedő hálószobánkban. egyszerűen, nem tudok megálljt parancsolni magamnak :-)










Van tehát egy majdnem design lámpám, fillérekért.
Egyesek szerint, a szőrmés mellényem is tök ciki. Csináljak belőle párnát?

6 megjegyzés:

soesbors írta...

Őrüüüüület! Igen a mellényből legyen párna vagy faldísz :)

Kelly írta...

That's a beautiful space! Love the curtains...and the cat ;)!

Szentgyörgyi Kata írta...

Thank you Kelly!

Unknown írta...

your space looks very cozy and love this skirt-lamp-shade idea!!!(found you via ikea hacker)

Dekorella írta...

Mióta készülök egy ilyet összedobni a gyerekszobába! Megelőztél, én még nem túrtam ki hozzá ilyen ügyesen a tütüt. :-) Bár most amilyen irányba elmentem a dekorációval lehet nem is passzolna. Na majd pár év múlva az extra csajos fehér-sárga habszobába. Az inspiráló gyűjteményem azért majd feldobom a blogra!

Szentgyörgyi Kata írta...

Emese,
Nézz be a blogba a héten, holnap kezdünk a férjemmel egy új lámpa-projektet, az lehet,hogy jobban passzol majd hozzátok ;-)

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips