2010/12/06

Húzz pulóvert!

"Cukros és szobahőmérsékleten köt. Mi az?
Hát a Nagymama!"
A vicc első fele nem, de a második fele szerencsére nagyon is igaz az anyukámra nézve: veszélyes gyorsasággal képes csattogtatni a kötőtűit. Én pedig alaposan kihasználom ezen képességét, és sorra adom a megrendeléseket neki. Ez az első elkészült darab, pulcsiba húzott puff. Ezt követi majd a párja és aztán jöhet az ágytakaró a fiúknak. A mama nem fog unatkozni jövő nyárig ;-)
Ti pedig vegyetek példát és húzzatok pulóvert a bútoraitokra!

3 megjegyzés:

Dekorella írta...

Nahát ez csodaszép lett! Gratulálok az ügyes kezű készítőnek. Hangulatos szépen megmunkált darab! Bárcsak nekem is lenne egy ilyen aranykezű családtagom!

edit írta...

Hát igen! Nekem is ez a bánatom! Amúgy nagyon szép mintával kötött darab.

Ibolya írta...

Sziasztok! Ahogy elnézem ez is piros-fekete puff??? Nekem is van egy ilyen, 40 éves darab még a lyánykoromból! Most keresek valami megoldást rá, mivel kicsi az előszobám, ez lenne a segédem arra, hogy cipőt vegyek fel, vagy a táskám lerakjam rá!!! Pont ez a szín megfelelne a lakásomhoz!! Nagyon régen kötögettem, nem tudom, hogy ismét menne-e, mert nekem inkább a varrás az erősségem!! Rendelésre nem gyárt a "mama"?? Bocsi, de valószínű, hogy egykorúak vagyunk, én is nagymama vagyok 2 unokával!!!
Gratulálok a puff megszépítéséhez!!!
Üdvözlettel!

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips