2010/09/06

Végre egyetértés

Az egész felújítás idáig az egyet nem értéssel telt. A férjemnek nem tetszett, ami nekem igen, és vica versa. Volt itt kérem, minden. Drámai veszekedés, heves vita, könnyes megsértődés, unott nemtörődömség. Ez a poszt pedig azért született, mert világgá szeretném kürtölni hogy megtört a jég! A felújítás első napja, amikor teljes az egyetértés közöttünk!
Ma ugyanis végre eljutottunk a Farrow and Ball magyarországi üzletébe, ahol élőben is megnéztem azt a tapétát, amire azóta fáj a fogam, hogy ezeket a képeket láttam:
A Farrow&Ball wisteria fantázianevű tapétája volt az, ami a leginkább tetszett nekem, a több száz megnézett tapéta közül. Toplistás volt még a Casamance Mood,vegyítve a Casamance Artist pöttyös tapétájával, amik szintén sokáig favoritnak számítottak, de a férjem lefujjolta a harsány sárga pöttyöket.

Ma pedig, ahogy a  katalógust lapozgattam, összeállt a kép. A számítógépen egészen máshogy jönnek át a színek,mint élőben, és végül az a szín tetszett a leginkább, amire eredetileg nem is gondoltam.
Ez egy halvány, szürkésfehér alapon, ezüstös,metál csillogású virágminta, zöldesszürke levelekkel.  Imádtam! A metálosan csillogó lila akác virág,visszaveri a fényt, a zöldesszürke árnyalat pedig nagyon jól passzol majd a festett falhoz, aminek a színárnyalata hasonló lesz a levéléhez, csak egy melegebb árnyalatban. Ehhez a tapétához fehér konyhabútort választunk, hazafelé az autóban azt is kitaláltuk, hogy antikoljuk azt a fehér konyhát. Az üzletben dolgozó lakberendező hölgytől pedig kaptunk egy tippet, amit valószínűleg megfogadok: hogy enyhítsük a színek hidegségét, a plafonra egy halvány aranysárga szín kerül, amitől napsütötte érzet lesz a lakásban. Na, erre sosem gondoltam volna, mindenesetre egy próbát megér! Tovább "melegíti" a szürkéket az antik tölgy padló, meg majd egy-két élénk színű párna, kiegészítő.
A férjem, aki eddig mindenhez savanyú pofát vágott, pedig teljesen lázba jött, végre ő is látja már,hogy mi lesz itt a végén. Lehet, hogy a férfiaknak csak az utolsó fázisban lenne szabad a lakberendezési projekthez csatlakozniuk?

2 megjegyzés:

Dekorella írta...

Hát ez tényleg gyönyörű!

Gabriella Kovacs írta...

:)
igen..a férfiak később kezdik látni
nagyon nagyon szép a tapéta!

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips