2010/08/05

Autós szőnyeg, a kompromisszum - vagy mégsem?

Csak a holttestemen keresztül! Mostanában elég sokszor hagyja el a számat ez a mondat, különös tekintettel akkor,amikor férjem jön az újabb és újabb lakberendezési ötleteivel. Ezt mondtam amikor a tükrös tolóajtós beépített szekrénnyel jött, ezt, amikor a bőr ülőgarnitúrával és ezt, amikor a wenge-minimál konyhák csodálatos voltáról zengedezett. Ezért egyre többször érzem azt,hogy ha nem akarom a végzetem, kompromisszumot kell kötnöm. Valamiben,bármiben. De hogyan is tudnék, amikor a minimál stílus, a bőr, fém és wenge bútorok olyan távol állnak tőlem, mint fiúszobától a hellokitty.
Így végül, pont a fiúszoba lett az a hely, ahol mégis megkötöttem az első kompromisszumot: teret engedek az autós szőnyegnek. Íme két példa arra, hogy az autós szőnyeg nem is olyan ciki:
 
forrás via brooklyn limestone


forrás
via kedvenc otthon

3 megjegyzés:

Betty írta...

Hónapok óta a tárolónkban áll egy autós szőnyeg...valahogy nem akaródzik elvinni a tisztítóba és lerakni a gyerekszobába....nekem még érnem kell a kompromisszumra. :)))

Szentgyörgyi Kata írta...

Na jó, bevallom, még nekem sem akaródzott elmenni és venni egyet :-)
Amíg a fiúk nem zargatnak nagyon, addig lapítok :-)))

StR írta...

Nálunk a merénylet sokkal durvább volt...A bátyám állított be a hóna alatt az összetekert autósszőnyeggel, amit direkt méretre vágattak, szegettek nekünk a padlószőnyeg kereskedésben...a fiúk meglátták, nem volt mitt tenni többé...most várom, hogy elrongyolódjon:) Szerencsére olyan minőség, ami elfog:))))

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips