2012/02/14

Új élet utca

Hónapok óta műhelyért rinyálok. Eljött az az idő, amikor kinőttem az otthoni kereteimet és a továbblépéshez kell egy állandó alkotásra való helyszín.
Hónapok óta kerestem ezt a helyszínt. Úgy érzem, nem véletlen, hogy pont most találtam meg azt, ami igazán nekem való.
Nagy terveim vannak, és ezekhez a tervekhez inspiráló környezet kell.
Teljesen extrém, hogy bár hallottam már erről a helyről, valahogy nem jutott el a tudatomig, csak éppen most, éppen jókor.
Egyből éreztem a helyem benne, különösen a kapualjban kifüggesztett  utcatáblát látva.

Egy régi, polgári lakás romos, enyészetnek induló de még régi pompáját ki-kivillantó két szobája: ez az én új műhelyem. Van itt minden, amit úgy szeretek: nagy belmagasság, belső spaletták, gyönyörű ablakok, dupla szárnyas faajtók, csodálatos parketta. Valaha szebb napokat éltek, de a hangulathoz most is hozzá tudnak tenni. Rendbe kell még raknom, hogy igazán a magaménak érezzem. Aztán megtöltöm a kis lomjaimmal, festékeimmel, szerszámaimmal.Itt fogok majd dolgozni, bútorokat kipofozni, és két nagyon fontos projektet elindítani.
Az egyik projekt egy televízió műsor, ami nagy valószínűséggel, hamarosan látható lesz az egyik televíziós csatornán.
A másik, rövid időn belül megvalósításra váró terv a kis csoportos foglalkozás keretében indított, kreatív szemlélet és bútortuning-DIY workshop elindítása.
Van pár kérdés, amire nehezen találom a választ és ezért arra gondoltam, hogy megkérdezlek titeket, úgyis mindkét projekt nektek készül.
A műsorral kapcsolatban, ami kimondottan kreatív bútorátalakításhoz ad ötleteket és elviszi a nézőt a DIY világába a legfontosabb kérdés, hogy mi legyen a címe? Kell egy jó cím, de egyszerűen semmi sem jut az eszembe. Nektek igen?
Bútorokkal, festékekkel, barkácsolással kapcsolatban már annyi tanácsot adtam, adnátok most ti is nekem?
Ha lenne workshopom, mi az, ami igazán vonzóvá tenné? Mit "tanulnátok" szívesen? Inkább az elmélet a fontos, vagy a közös barkácsolás? Ha bútort alakítunk át, akkor inkább hoznátok, vagy legyen a workshop kelléke a bútor, amin lehet gyakorlatozni?
 Eljönnétek?
Elég sok kérdést tettem fel egyetlen posztban. Kicsit bizonytalan vagyok, de mégis bizakodó. Itt vagyok az Új Élet utcában........
Blogging tips