2011/07/18

Barkács csajok

Többen észrevettétek, hogy kissé megcsappant mostanában a bejegyzések száma. Nem véletlenül. Dolgosan telik a nyár, kapok felkéréseket, meg apróbb munkákat és közben a gyerekeimet is nevelgetem.
Az egyik, már publikus projekt, amiben részt veszek, a Bosch nyári kreatív tábora. Nagyon jó buli lesz, én már alig várom!
Ma például, azon dolgoztunk bent a cégnél, hogy ez a két nap valóban élmény legyen, és szuper, kreatív alkotásokkal térhessenek haza a résztvevők.
Elkezdtük legyártani a már megtervezett munkadarabokat, a Bosch egyik tárgyalójában. Igazán vicces volt nekünk, de valószínűleg, a takarító személyzet nem így gondolja majd, ha meglátja a rengeteg fűrészport a tárgyalóban...
A gépekkel való munka számomra döbbenetes élmény volt. Hisz minden olyan könnyen ment és minden annyira kézre állt! Képzeletben már állítottam is össze az egyre növő kívánságlistát.
A gépek, amikkel dolgoztunk,  kicsik,  könnyűek és női kézbe simulók.
Kedvencem a mini csavarbehajtó, ezt egyszerűen nem akartam letenni. És miután megtudtam, hogy létezik swarovski kristályokkal kirakott változata is........elaléltam.
Ma tehát, fúrtunk, faragtunk, csiszoltunk fűrészeltünk, gravíroztunk és még az üvegfúróval is eljátszadoztunk. Meg is lett az eredménye.
De erről majd legközelebb ;-)
És ne feledjétek, egyvalaki még mindig megnyerheti másodmagával a tábor részvételt!

őrült csajok, őrült szemüvegben
De mit csinál Juditu?


csapatmunka

fűrészelek

furkálok

csendélet a Bosch tárgyalótermében

laptop, gépek és nápolyi. alulról a második kütyü, az új szerelmem ;-)

Blogging tips