2011/02/28

A férj beint

A bejegyzésre mutató linkek
Mindig megnézem, milyen keresőszavakkal találnak meg engem az olvasók. Az egyik vicces mondat, amivel a blogomra bukkant valaki az hogy: "hogyan értessem meg a férjemmel"
Tényleg nagyon kíváncsi lennék, hogy a feleség megkapta-e a kérdésére a választ.

Van ugyanis, hogy nehezen jutok dűlőre a férjemmel.
Sőt, van, hogy el sem jutok a dűlőig. Mert az alapból türelmes ember időnként megmakacsolja magát és ezen nem segít sem a bőséges vacsora, sem a szex.
Valahogy sejtettem, hogy a hűtőt nem kéne megpiszkálni, de nem bírtam magammal és feldobtam a témát:
Mi lenne, ha lefesteném a hűtőnket táblafestékkel?
A hatás döbbenetes volt:férj szeme azonnal kigúvadt, arca elvörösödött, keze ökölbe szorult. Levegőt alig kapva mondta ki a megfellebbezhetetlent, vagy ő, vagy a hűtő. Okos felség tudja mikor kell visszavonulót fújni, tehát, balra el, fel is szívódtam.
Tehát, a hűtő tabu. Pedig, szerintem az ötlet jó. Sőt, brilliáns. Lehet rá írni, bevásárlólistától kezdve, kedvenc idézeteken át. Lehet mintás, lehet firkás. Egyedi és jópofa. Mindig változó.

pure style home
curbly via made by girl
apartment therapy
via pinterest
 Még nem adtam fel teljesen, az ötletet, mert ma láttam öntapadós táblafóliát az Aldiban ;-) Az mégsem olyan, mintha én festeném, nem is annyira végérvényes, nem? Majd főzök egy jó vacsorát, bevetem a női praktikákat és leülök megbeszélni a dolgot az urammal.
Ti pedig holnap bekukkanthattok a vadiúj konyhámba!
Blogging tips