2011/01/10

Tökéletes kanapé - létezel?

A bejegyzésre mutató linkek
Alapvetően nem szeretek kanapén ülni, jobban kedvelem az öblös foteleket, amiben össze lehet kucorodni. Kanapé mégis kell, hogy legyen hová leültetni a vendégeket, hogy lehessen hol összebújni a családi tévézések alkalmával és hogy a gyerekek tudjanak min ugrálni. én még nem találtam meg a tökéletes darabot.
Árban az ikeás kanapék jöhetnek most szóba, de valahogy egyik sem tetszik igazán. Aztán vannak a Vaterás régiségek, amik megláthatóan nemkényelmesek, bár igen dekoratívak tudnak lenni, ah az ember áldoz a felújításra.
Van a bőrkanapé kategória, amit a férjem favorizál de nálam ez a "csak a holttestemen át" kategória.
Vannak a hatalmas mély üléses, kényelmesek, amik a legritkább esetben szépek, meg hát nagyok, és ez egy kicsi házban problémás.
Tehát, itthon eddig olyan kanapékat találtam, ami szép, de nemkényelmes, vagy nem igazán szép, de legalább kényelmes. Kényelmes, filigrán és szép kanapé nemlétezik? Tényleg kell a kompromisszum?
Szétnéztem külföldön, és rögtön találtam is pár izgalmas darabot.Hogy kényelmesek-e azt nem tudom,de szépnek szépek. Nektek melyik tetszik? Az én favoritom a Laura Ashley-től egy széles kétüléses. Imádom. Csak hát,nem ikeás ára van ....

everything lebdecorpad
from moon to noon
not my beautiful home
via la maison boheme
house to home
ruemag blog
Az abszolút favorit a Laura Ashleytől

Blogging tips