2010/11/30

Ikeában jártam

A bejegyzésre mutató linkek
Bréking nyúz: az Ikeában kisebb lett a csésze. És már capuccino sincs, csak hosszúkávé tejjel. Így aztán máshol ittam kávét,miután  beszereztem A gázlapot és A mosogatómedencét a jövőbeli konyhámba. Mindkettőt régóta gusztálgatom, egyértelmű volt, hogy rájuk számítok majd a berendezkedésnél. A gázlap mindössze három égős, viszont elég távol vannak a gázrózsák egymástól. Meg amúgy is, négy égőt egyszerre évente kétszer, sátoros ünnepekkor használok. És ezt a lapot hátrébb is tolhatom a munkapulton, így nem izgulok annyira, hogy a kicsi magára rántja a kuktát. A mosogatómedence pedig magától értetődik, a kicsit rusztikus hangvételhez tökéletesen illik ez az angolos porcelánmosogató. A konyha tervrajza egyébként elkészült, hamarosan megmutatom!

Képzeld el........

A bejegyzésre mutató linkek
el tudnátok képzelni, hogy 24-én délelőtt, őrült, végső ajándékvadászat, és menügyártás helyett, a kertben, ropogó tűz mellett, takaróba bugyolálva szalonnát, vagy a gyerekek örömére, pillecukrot sütögettek, és hozzá forró teát kortyolgattok? Az élményhez csodaszép karácsonyi dekoráció is járna.
El tudjátok képzelni?forrás

Követelem az adagom!

A bejegyzésre mutató linkek
Napok óta olyan vagyok, mint egy drogos, aki nem kapta meg az adagját: elvonási tüneteim vannak. Ugyanis napok óta nem jutottam el a házhoz, a srácok betegeskedése miatt. Ebből kifolyólag, napok óta stagnálnak ötleteim kivitelezései. Ezért a frusztráció, az elvonási tünet. Utoljára ilyet akkor éreztem, amikor naponta futottam és mondjuk, sérülés miatt, ki kellett hagynom pár edzést. Az agy követelte az endorfin adagját. Most is követeli, de most már nem a futással adom meg neki, hanem barkácsolással.
A terveim tehát várják a megvalósítást, én pedig várom, hogy a srácok meggyógyuljanak. A lakás pedig megint csak nem alakul, illetve csak nagyon-nagyon apró lépésekben, lévén hogy többségében mi dolgozunk a munkálatokon. Remélhetőleg, a parkettát a hétvégére lerakjuk a földszinten is.
a földszint még káosz

a laminált padló melegedik, várjuk, hogy felvegye a lakás hőmérsékletét

a konyha helye

az első két felszerelt lámpa :-)
Blogging tips